3. levél


 

Mélyen tisztelt Uram!

[dropcap]S[/dropcap]okat gondoltam Magára. Ha tudná mennyit és mit, akkor bizonyosan meglátogatna. Átadtam üdvözletét az Ivettnek. Egészen meg volt hatódva, hogy Maga milyen figyelmes. Azt mondta, alkalomadtán személyesen is megköszöni majd, de addig is a fülembe sugdosta, hogy mégis hogyan gondolja meghálálni a Maga kedvességét.

Igazán huncut lány ez az Ivett, és senki nem mondhatja rá, hogy ne tudná, mi is az illem, ráadásul egyáltalán nem irigy. Azt mondta, szeretné, hogy én is segítsek a hálája lerovásában, mert hiszen tudja, hogy milyen sokat gondolok Magára, és mégsem járja, hogy bármiről is lemaradjak őmiatta. Maga olyan gáláns, hogy biztos vagyok benne, megengedi ezt nekem. Így aztán már ketten vagyunk lekötelezve Magának. Plusz én még az Ivettnek is le vagyok kötelezve, amiért ilyen nagyvonalú velem.

Tudja mennyire szívemen viselem a Maga boldogságát, ezért azt mondtam az Ivettnek, hogy próbáljuk el az egészet, hogy aztán garantáltan minden rendben menjen. Mert hiszen próba nélkül hogyan lehetnénk biztosak benne, hogy Maga maradéktalanul elégedett lesz? Mégis hogy vehetnénk a lelkünkre, ha Maga bármiben is hiányt szenvedne?

Addig tanakodtunk, míg találtunk egy jelöltet a Maga szerepének eljátszására. Természetesen a Sanyika még gondolatban sem érhet fel Magához, de egy próba erejéig azért megjárja, pláne mivel többek közt dicséretes állóképességről tett tanúbizonyságot. Bizonyára Maga is elégedett lett volna a választásunkkal, ha akkor lát bennünket. Meg kell mondjam igazán mindenki boldogan távozott a próba után, bár lehet, hogy pár változtatást beiktatunk. Ez esetben azonban kénytelenek leszünk újabb próbát tartani. Igazán senki nem róhatja fel nekünk, hogy hanyagok lennénk, de mégis a Maga boldogsága a tét, ezt  pedig nem lehet félvállról venni.

 Megbeszéltük az Ivettel, hogy ugyanúgy öltözünk fel, sőt még a hajunkat is hasonlóan fésültük (ügyelve rá, hogy szopás közben ne lógjon a szánkba, mert tudom, hogy Maga mennyire kényes erre). Igazán nagyon tetszettünk volna Magának, de persze ez is volt a cél. Természetesen nem fogok itt minden apróságról részletesen beszámolni, hiszen akkor hol maradna a meglepetés ereje, nemde? Még szerencse, hogy elég korán elkezdtük a készülődést, mert az Ivettel kissé elidőztünk egymáson. Igazán nehéz lett volna ellenállni, és higgye el, ez nemhogy levont volna a továbbiak értékéből, sokkal inkább növelte azokat. Szerfelett inspirálódott állapotba kerültünk.

Hogy ez az Ivett milyen csíntalan… Bár szerinte meg én vagyok az, így aztán nagyon is összepasszolunk. Roppant elégedett lesz velünk, majd meglátja.  A Sanyikának egy dologgal gondjai voltak eleinte, de mivel ugye Magát kellett alakítania mindenképpen dolgoznunk kellett az ügyön. A Sanyikát úgy nevelte az anyukája, hogy nem szabad csúnyán beszélni, ezért amikor ilyeneket kellett volna mondania, hogy “Látni akarom, hogy nyalsz pinát, ribanc!” vagy hogy “Jobban húzd szét a segged!” akkor eleinte egészen zavarba jött. Aztán az Ivettel elmagyaráztuk neki, hogy nekünk is volt gyerekszobánk, de éppen ezért muszáj néha úgy is viselkednünk, mintha nem lett volna. Kifejezetten illetlenség tőle, ha megfoszt minket ettől, és még a végén kénytelenek leszünk azt gondolni, hogy valami problémája van velünk. És természetesen szívesen vesszük azt is, ha megdicsér bennünket. Ettől aztán teljesen megnyugodott. Úgy bókolt nekünk, hogy belepirulok, ha csak eszembe jut.

Alig várjuk, hogy megtisztelhessük Magát az ajándékunkkal. Addig is szorgalmasan gyakorolunk. Sokat gondolok Magára:

Lili

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.