Mi hárman istennők meztelenül, és ő


Ugyanarra a szex konferenciára utaztunk mind a négyen és együtt vettünk ki egy szobát. Ők hárman Amerika különböző részeiből, én pedig Írországból jöttem. A felállás idővel változott, és az egyik csaj helyett egy srác lett a negyedik a szobába. Mire a rendezvény elkezdődött, a srác és Mosoly egy pár lettek. Mosoly nyúlánk, és igazi hippi a szíve mélyén, aki szeretne majd egyszer valamikor egy kommunában élni.

Egy évvel korábban találkoztunk először, egy ugyanilyen rendezvényen, de egy másik városban, és úgy alakult, hogy együtt ebédeltünk. Nem tudom, hogy mi vonzott bennünket annyira egymáshoz, de valami nagyon. Nem is a beszélgetés volt a lényeg, hanem mintha a világ kezdete óta egy játszótéren játszanánk együtt. A legtöbbször egyszerűen csak egymás szemébe néztünk, és ettől valami végtelen öröm töltött el bennünket, és azonnal kuncogni kezdtünk.

Valamilyen fura okból az életünk hullámvasútján ugyanabban az időben, ugyanazok a hullámok. Nem beszélünk gyakran, de mindig olyan jó. Ő szervezte a szobát.

A párja magas, erős fickó. Jó kisugárzású, nyitott, kíváncsi. (Kíváncsinak is fogom hívni) Imádja a nőket. És ezt szereti is megmutatni. Nagy rajongója a szexnek. Annyira, hogy egészen sok módszert tanult és művelt. Mivel pár napot már előbb együtt töltöttek, sok szexjátékszerrel felszerelkezve jöttek Mosollyal. Mindig mosolyognom kell, amikor eszembe jut Mosoly, hogy amikor meg akarja nyugtatni magát a rózsakvarc wandját öleli a szívére. De voltak náluk korbácsok, vibrik, kötél… Mindketten nyitottak másokra is.

A másik lány az egyik legperverzebb lány (PL), akit ismerek. És olyan nyitottan és örömmel az, hogy ettől valahogy muszáj szeretni. Ami nem is csoda, mert mintha engedélyed lenne bármilyen mocsokkal játszani, amikor vele vagy. Kinézetre viszont ezt soha nem gondolnád róla. Imádom ezt a kontrasztot benne. Azokkal dolgozik, akik sok szégyennel élnek.

Már a szoba határokat megbeszélni is szórakoztató volt. Hamar megállapodtunk abban, hogy lehet meztelenkedni; hogy tök oké, ha bemegyünk a fürdőbe, amikor a másik is ott van, de egyikünk sem szereti, ha kakilás közben zavarják, szóval ezt a teret végtelenül tiszteletben is tartottuk.

PL: – Épp arról beszéltünk, hogy mi legyen a szexszel a szobában?
Én: – Részemről oké, de azt nem tudom megígérni, hogy ha szexeltek, akkor nem fogom nézni.
Én is pont ezt mondtam. :D

Már nem tudom, hogy kezdődött, hogy mi hárman, istennők, meztelenül feküdtünk az egyik óriási ágyon. Középen Mosoly, a balján PL, a jobbján én. Valahogy az élet olyan szép volt így és egyszerű és teljes az akkori valójában.

Aztán Kíváncsi megjött, és ahogy meglátott bennünket az ágyon, elállt a lélegzete. “Úristen, 3 gyönyörű istennő, és mennyire mások vagytok mind a hárman, mégis mennyire egy így most. Szolgálhatlak benneteket?” . És mi elfogadtuk. Annyira könnyed együttlét volt, hogy minden ebben a súlytalan örömben lebegett.

És mi istennők, annyira egy voltunk, hogy telkesen mindegy volt, hogy melyikünk kapott érintést, az egyszerűen átáramlott a másik kettőhöz. Egyszerre sóhajtottunk fel a finom lábmasszázsoktól. A leheletfinom érintésektől. Imádom előhívni ezeket az emlékeket. Könnyed, kacagós délutáni lebegés.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.