Ketten, idegenben


Újra meg újra rácsodálkozom, hogy mennyire jóképű. És hogy ez a szépség, mintha tényleg belülről fakadna. Ha szín lenne, nekem ő fehér lenne vagy nagyon, nagyon világos, majdnem fehér zöld. Szabadságot, tiszta teret és gyengéden erős jelenlétet ad, az angolok visszafogottságával, amibe valahogy belerobbantam én. Na nem olyan nagyon azért.

Amikor azt kérdeztem magamtól, hogy kivel csinálnám az orgazmus meditációs gyakorlatozást, hát vele. Meg inspiráló az is, hogy tud zsonglőrködni. Amúgy meg szinte teljesen idegen. Csak azért ismerem, mert egyszerre érkeztünk, azért egy tréningekre jártunk.

De hogy cserkésszem be? Azt sem tudom, hogy hol lakik. Vagy hogy egyáltalán itt van-e még. Kábé egy hónappal később a mosodában futottunk össze. Persze éppen sokan voltak. De ha egyszer őt akartam, akkor őt akartam, és most volt itt az alkalom, így odamentem hozzá. Angolos barátságossággal fogadott. Inkább bele sem gondoltam, mennyivel fiatalabb nálam (később megkerestem a neten, de szerencsére nem adta meg a korát).

Egyből a tárgyra tértem, hogy otthon orgazmus meditációt oktattam és gyakoroltam, de most itt nincs partnerem, és én vele szeretnék gyakorolni, persze, csak ha ő is szeretné. Jó a kisugárzása és jó mellette lenni, már csak ezért is.

Amire azt válaszolta, hogy szokott meditálni, de nem ismeri az orgazmus meditációt. Így aztán ott a mosoda közepén csak annyit mondtam, hogy ez egy intim érintésekből álló, páros gyakorlat, amiről szívesen küldök neki egy videót, és hogy én mostanra változtattam azért a menetén, de a videó jó kiindulópont. És ha van kérdése, akkor beszéljük majd meg. Persze tudom, hogy ez az egész helyzet most olyan faramuci, meg minden, szóval teljesen rendben van az is, ha nemet mond.

Mikor hazaértem, elküldtem neki a videót. Jelezte, hogy megkapta. Aztán sokáig csend volt. És örültem, mert nem volt bántó ez a csend. Ha nem, hát nem. Annyira büszke voltam magamra, hogy erre vágytam, és a tettek mezejére léptem. Hogy nem kaptam igent, ez semmit nem vont le a kezdeményezésem értékéből.

Aztán egyszercsak írt, és sokat kérdezett. És sokat válaszoltam. És megbeszéltük, hogy találkozunk intim simizés céljából. Nálam.

Jött is szépen. És nyitottan. És mégis angolosan zártan. Beszélgettünk. Már megszoktam, hogy emberek előtt beszélek a legintimebb élményeimről. Neki pláne jól esett. Nyitottnak éreztem magam, a középpontomban lévőnek, érzékenynek és érzékinek és szabadnak és áramlónak.

Azt mondtam, nekem jobban esne, ha én kapnék először, de aztán nagyon szívesen adnék (meg amúgy is kíváncsi voltam a farkára is). Neki is jó volt ez így.

Mivel magas és hajlékony is, természetesen egyszerű volt felvenni vele a pózt. Az érintése még annál is kellemesebb, mint amire számítottam. Körbeölelt a jelenléte és a figyelme. habár egészen zavarban volt a puncim leírásánál, amikor a tettekre került a sor, kezdeményező volt, finom, de mégis valahogy határozott. Az új helyzet ellenére semmi bizonytalanság vagy elveszettség nem jött át.

Valahogy mégis ott volt még az elkülönültség is a levegőben. Elfogadtam az idegenség jelenlétét is. Hozzáadott a szabadságomhoz, és ugyanakkor el is vett belőle. Az orgazmusom lassan kezdett el körbetáncolni, hogy aztán úgy bomoljon ki, ahogy egy sűrű szirmú, bordó rózsa tágul bele és nyújtózkodik a világba.

Amikor ő lett a befogadó, megkérdezte, hogy mi lesz, ha elélvez. Amit csak szeretnél. Élvezz, ha az jön. Ha utána abba szeretnéd hagyni, rendben van. Ha azt szeretnéd, hogy tartsalak még, renden van. Bármi, ami akkor jön, mehetünk azzal.

Annyira illik hozzá a farka. A nagyobb heréit olyan elevennek éreztem, hogy ugyan még meg sem érintettem, de máris belebizsergett a tenyerem. A farka elegánsan nyúlánk. A kidomborodó erei olyan mintát bontogatnak, amibe bele lehet feledkezni. A makkja kicsit nagyobb, az ívei határozottak. A gömbölyűség és a hosszúság természetesen harmonikus kombinációja.

És olyan reszponzív. Minden érintésem, tartásom, simogatásom visszhangja megtalál. Hagyja, hogy érezzem. Őszinte farok, ezt szeretem. Amikor kicsit erősebben markolom meg a tetejénél a makkja alatt, annyira megtelik, hogy ott pulzál a tenyeremben. Egyszerre nyögünk fel. Olyan jó simogatni.

Amikor lejár az idő és földelni akarom, megkérdezi, hogy elélvezhet-e. Persze. És tovább simogatom. Az arca olyan átszellemült így. A keze a combomba kapaszkodik. A szemei csukva.

Azt szeretné, hogy kicsit gyorsabban simogassam. Szívesen. Szeretnéd inkább te csinálni? Nem. Mindenképpen tőled szeretném. Rendben. 

Gyönyörűt spriccel és sokat. Ez maga a bőség és az élet. Elkezdene bocsánatot kérni miatta, de nem hagyom. Én imádom ezt. Nekem ez ajándék. Ő nem tudja, de van egy olyan arcszérumom, aminek az állaga egészen spermaszerű. Nem pumpás, hanem úgy kell kirázni az üvegből.Teljesen kiszámíthatatlan éppen hová érkezik. Néha a dekoltázsomra öntözöm, és nem tudok nem mosolyogni.

Aztán még szeretne beszélgetni picit. Kedves. Azt mondja, érti, miért akarok szex coach lenni. És hogy mennyire természetes és építő velem lenni, és hogy mennyire köszöni.

Én is köszönöm. És szívesen folytatnám majd még. Azt mondja, ő is.

Aztán mindketten elutaztunk szabadságra. És majd meglátjuk, mikor találkozunk újra.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.