Milyen legyen?


Becsukhatom a szemem, amíg hallgatlak? Így tudom jobban befogadni, amit mondasz.
Persze. Azt szeretném érezni, ami most bennem van. Harmóniában szeretnék haladni magammal. Érezni akarlak közben téged. Azt, hogy most mit váltasz ki belőlem, hogy hogyan kapcsolódunk. 

Tudtam, hogy ő lassulni szeretne, belazulni. Simogatásokat a combján. És azt szerette volna, ha most ő kaphat először, hogy mielőtt adni fog majd, legyen nyugodt, belesimult.

Mosolygott, ahogy leírtam, milyennek látom a farkát. A nehéz, lefelé gravitáló, nagy heréket. A barázdákat, amik egyre szélesebb ívben keretezték a nyugodtan várakozó farkát. A makkjának éppen csak a vége látszott. Ártatlanul üde rózsaszín. Meztelenséget és védtelenséget sugárzott. A bőr nagyrészt finoman, vigyázva takarta be.

A combjával kezdtem az érintéseket. Nem az érzékien lágy, alig találkozó simogatásokkal, inkább gyengédséget, lágyságot és jelenlétet adtam. A nyögései és a válaszai intenzívek és erősek. A golyókat szinte tartva simogatom, majd a tenyereim közé zárom. Érzem, ahogy rezegnek és finoman vibrálnak a tenyereim között.

Bármit is csinálok az egyik oldalon, mindig megadom a másiknak. Azt érzem, hogy nagyon kell most a szimmetria. Mindig visszatérek a combokhoz.

Olyan jó őt érinteni. Annyira valódi, nyitott, reszponzív és önazonos. Érzem, ahogy a játékossága felébred. Ahogy a farka áll, abban annyi hetykeség, szabadság és öröm van.

Kérlek, húzd lefelé a golyóimat! És máris nyög, ahogy nő a távolság. A farkát felfelé húzom. Tágul. Növekszik.

Néha csak szorítom a farkát, máskor játszom vele, simogatom. Olyan szép a makkod. Végigsimítom a peremét. Nagyon érzékeny az a rész is, ahonnan a fitymám indul. És tényleg. Az egészen apró érintésemtől is még jobban megtelik vérrel és élettel. Duzzad és lüktet a kezem alatt. Olyan jó érezni. Simogatni. Körkörösen, vagy a pulzálásokat követő, egymás felé tartó vonalakban.

Aztán a makkot veszem jobban a kezembe. Annyira sima, erős, telt. A síkosító miatt könnyen siklik a tenyerem rajta. Néha bezárom. Néha kiengedem. Élvezem, ahogy reszket a kezeim között.

Finoman engedem lefelé, ahogy lezárom a gyakorlatot. A légzése ütemével emelkedik és süllyed a farka. Nem nehezedek rá, “csak” tartom inkább.

Mellé fekszem aztán. Olyan lelkes, ahogy megosztja az élményét, ahogy beszél. Tedd a combomra a kezed kicsit! Odateszem, hozzábújok. Várhatunk még egy kicsit? Bármit csinálhatunk. Tedd azt, ami jólesik. Nincsen semmilyen kötelezettséged. 

Olyan nyugalom van most benne és finoman lüktető pezsgés. Minden rendben van. Teljes az ellazultság. Elalszik, éppen csak egy kicsit. Én pedig fekszem mellette és élvezem ezt a békét.

Amikor felébred, cserélünk. Most ő simogat engem.

Olyan szépen írja le a puncimat. Az első mondata után nagyot sóhajtok. Érzem az ujjongásomat, ahogy aztán kis amplitúdójú, mégis erős hullámzássá válik bennem.

Már az első érintésekre is hevesen reagáltam. A nagyajkakkal játszik, és van egy pont, nem messze a puncim bejáratától, ahol ahogy megnyomja kicsit, azonnal nyögni és mozogni és hullámozni kezdek. Úristen, de jó. És tartja. És tartja. És tartja. Én pedig pezsgőn élvezek eközben. Tudom, hogy spriccelni fogok. Érzem a nedvességeimet, ahogy gyűlnek és duzzadnak bennem, hogy kitörhessenek.

Nem marad azon az egy ponton. Körbejárja az ajkakat. Tovább simogat. Tovább érint. Tovább nyom. De jólesik a nyomás. Érezni az erőt. Azt, hogy tompán jut mélyre bennem az érintés. Nyílok és olyan bujának érzem magam.

Aztán az ujja belém hatol. Igen… És szinte azonnal élvezek megint. A kezében vannak az orgazmusaim. Néha lesimulok, és olyan csalóka ez a nyugalom, mert aztán jön a következő erős hullám, teljesen váratlanul.

Érzem, ahogy mintha egy erősítőt kapcsolnának be, mindent kezdenék magamba szippantani. Megérzi, és mélyebbre nyúl bennem. Olyan teljesnek és kitöltöttnek érzem magam most. A szívem szinte fáj, akkorára tágul.

Nagyon finoman húzza ki az ujját belőlem, és ez olyan jólesik így. Ez a leghangsúlyosabb pont nekem. A finom elválás. A gyönyör és a nyitottság megtartása így is. Lassú, mély és tiszta a lezárás. Gyönyörű.

Olyan jó volt, ahogy végigmehettem ezeken a teraszokon a puncidon. Hogy mennyi szint van benned. 

Tovább vittem az orgazmus meditációt/om-ot, amit évek óta gyakorlok és már tanítok is. Mostanra egy új gyakorlat lett belőle, amit kapcsolódásnak hívok. Ezután ezzel fogsz majd itt találkozni.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.