Az ő helyén


Már világos volt, amikor felébredtem. Az ő ágyában voltam. Tudtam, hogy hamarosan jelez majd az ébresztő óra. Felkeltem, hogy pisilni menjek. Finoman felsóhajtott álmában, és átölelte az üres, meleg helyemet.

Megfogott, ahogy így kívülről láttam feküdni a ragyogó sötétség közepén, ahogy szinte világított a teste.

Amikor visszatértem, az ő oldalára feküdtem az ágyban, mögé. Apró csókokat leheltem a szárnyaira. A teste meleg, és ahogy fordulunk, szabadon fon körbe. Bármerre is rezdülök, még álmában is kapcsolódik, és keresi a helyét.

Amikor az ébresztő megszólal, még élvezzük egy kicsit ezt a lusta, lassú meleget, az összesimulást. Beszélgetünk tervekről és tükrökről. Megkérdezem, milyen volt neki a tegnap esti játékban az én anál orgazmusom.

A hátán fekszik, és a karját kinyújtja, hogy a vállára hajthassam a fejem. Amikor lehúzza a takarót, előbukkan az álló, kemény farka. Felnyögök, ahogy megmarkolom. Mintha magát az életet tartanám a kezemben. Az arcát nézem. A szétnyíló ajkait. A megemelkedő állát. A lehunyt szemeit. Minden mozdulat, amit kezemmel teszek, visszhangzik bennem. Sóhajtok, érzek, ugyanúgy, ahogy ő.

Aztán felülök, a lábai közé térdelek, és úgy simogatom tovább. Rezdülések, pulzálások, duzzadás, emelkedés. Amikor a csípőjét kicsit megemeli, érzem, ahogy a hív a feneke. Egészen finoman simítok végig rajta, mégis intenzíven reagál, és érzem, ahogy nyílik felém.

Most annyira szívesen foglalkoznék a fenekeddel.

Jó. Mit szeretnél csinálni vele?

Először a nyelvemmel megnyalogatnám, aztán elindulnék mélyebben.

Mmmm. Rendben.

A párna segít megemelni a csípőjét. Jobban hozzáférek.

A feneke vár. Ahogy a nyelvem a nyíláshoz ér, szinte érzem a befelé hullámzást, ami sóhajként távozik az ajkain át.

Lágyan, puhán és nedvesen játszom vele. Néha a nyelvem egész szélességével, nagyobb felületen simítom végig. Apró szívecskéket rajzolok a lyuk köré. Éppen csak kicsit dugom be a nyelvem hegyét, és megemelem vele a gyűrű felső részét. Érzem a válaszait. Érzem, ahogy többet akar. Ha több időnk lenne, még többet játszanék így vele, mert nagyon élvezem, de így megadom magam a késztetésnek.

A síkosító a radiátoron volt. Olyan finom és langyos. Az egyik lábfeje a mellkasomon, és imádom tartani. Még jobban érzek mindent, ami végigfut rajta. A gyűrű feszes, rugalmas, mozgékony és beenged. Én is felsóhajtok, ahogy behatolok. Puhaság, melegség, elevenség van benne. Megenged engem. Befogad.

Pontosan érzem, amikor még mélyebben akar engem érezni. Azt a pontot, ami annyira érzékeny benne. Ami akar velem találkozni. Éppen csak elérem. Ilyenkor kívánom, hogy bárcsak, bárcsak, bárcsak egy kicsit hosszabbak lennének az ujjaim. Vagy mondjuk itt lehetne az üveg dildóm. Bár most jobban örülök annak, hogy érezhetek mindent, ami benne történik. Az összehúzódásait. Az elengedéseit. Ahogy emelkedik. Ahogy sűrűsödik. Ahogy egyre többet érez.

A másik kezemben a farka. Az arca egészen átszellemült, ahogy kéri, hogy egy kicsit erősebben csináljam. Adok neki ebből az erőből.

Érzem, ahogy épül az orgazmusa. Tudom, hogy mikor jön. Lassan, fokozatosan húzom ki az ujjam belőle, amikor élvez. Egyre lágyabban tartom, hogy teljesen átérezhesse a saját hullámait.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.