Élvezz engem


A lábai között térdeltem. A síkosító miatt annyira folyékonyak voltak a mozdulataim. A farka gyönyörű és kemény. Amikor elengedem, és csak a kezemet mozgatom, úgy, hogy szinte hozzá sem férek, egyszerűen a tenyerembe ugrik. Mintha dorombolna nekem. Élvezz engem.

Sokáig játszottam vele, és csodáltam a szépségét, a mozdulatait, a tiszta befogadását, mielőtt úgy döntöttem, hogy magamba engedem a farkát. Szeret mozogni így is, alul is, de megállítom. Most én mozgok. Úgy, ahogy én akarok. Mmmmmm.

Megszorítom a torkát, és gyönyörködöm abban, ahogy az élvezettől hátrahajtja a fejét. Én is felnyögök. Most az enyém. Teljesen az enyém. Minden érzése az enyém. És fogalma sincs, hogy mennyire magával ragadó így, ahogy hullámzik a gyönyörünkben, ahogy mindene annyira él.

Elengedem a torkát, és végigsimítom a vállait. A bőre egyszerre meleg és világos. Most annyira érzékeny. Érzem a hullámokat, amiket keltek benne.

A csípőm úgy mozdul, mintha nem is én irányítanám, és az ő medencéje is hullámozni kell. A kezei szabadon kalandozhatnak rajtam most egy kicsit, ahogy fölé hajolok, és a fülébe suttogok. Megfogom a kezeit és a feje fölött lenyomom az ágyra. Aprókat harapok a nyaka oldalába. Magamba szívom az illatát és a szavait, ahogy mindene azért könyörög, hogy élvezz engem még.

Nem tudom, hogy honnan indulnak a puncim pulzálásai. Talán belőle, és úgy veszem át én. Vagy talán én kezdem, és a sóhajaiban újra magamat érezhetem. Egymás levegőjét lélegezzük be.

A kezemnek kell a tér. Ahogy elengedem a karjait, máris simogatom tovább. Ő a csípőmet ragadja meg, és mélyebben nyom magára. Belemarkolok a hajába, és az ajkaimmal a füleit veszem célba. Érzem, ahogy az újabb orgazmusa áthullámzik rajta, és ez beindítja az enyémet is. Egyszerre élvezek és melegen spriccel a puncim.

A fülembe nyögi, hogy mennyire beleélvezne a puncimba. Vagy a számba. Vagy a fenekembe. Vagy a hasamra. Vagy a melleimre. Vagy a hátamra.

Tudom, hogy most nem fog. Még.

A meleg nedvességtől olyan könnyű most minden mozdulat. Isteni így együtt.

Aztán egy kis pihenőre van szükségem. Összebújunk és összeszedjük magunkat.

Talán fél óra sem telik belé, amikor felkel, a hasamra fektet, és előveszi a puha, lila köteleket.

A bokáimat a combjaimhoz kötözi, és így nyílnak szét a lábaim. Amikor a kötelet áthúzza a puncimon, az hihetetlenül őrjítő. A kezemet a hátam mögé rögzíti, majd a rózsaszín dildómat tolja belém. Olyan könnyű most befogadni. Ott a helye bennem. Aztán a dildót is hozzám kötözi, hogy ne csúszhasson ki belőlem.

Aztán a fenekemmel kezd el foglalkozni. Én pedig várom. Várom a benyomulását. Várom a mozdulatait. Várom a kitöltöttség érzését. Várom a sebességét.

Élvezz bennem.

Tags:
puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.