Mintha emelne felfelé


Nem tudtam pontosan, hogy mikor jön, ezért aludtam egy picit, aztán végül masztizni kezdtem. Megtaláltam a dildómat, és most sokat játszom vele. Csak hogy érezzem, hogy él a puncim. Néha egészen pici mozdulatok csak. Ahogy megbillentem, az a kis nyomás sóhajokat csal az ajkaimra. Behunyom a szemem. Néha jobban megmozgatom. Egyszerűen csak mert isteni érzés.

Amikor Mr megérkezik, félreteszem a dildóm és beengedem.

Én: Elkezdtem nélküled.
Mr: Elkezdted nélkülem?
Masztiztam. :) Kérsz valamit?
Köszönöm, nem.
Jó. Akkor OM*-ozhatunk is.
Akkor OM-ozhatunk is? Nagyon határozott vagy.
És nagyot nevet. Ez tetszik. 

Már bent is vagyunk a szobában. Már le is vetkőztünk. Már a helyén ül. Már segített kényelembe helyezni magam. És ahogy ez megvan, egyszerre nevetünk fel.

Sosem csináltuk ezt még így. Ilyen gyorsan. Tényleg nem.

Olyan finoman és könnyedén kezdi az OM-ot. Hmmm. Szeretem ezt a békét. Olyan mint lebegni a meleg vízben. Semmi erőlködés. Mintha még a beleim is kisimulnának. Mintha egy tágas lépcsőn mennék lefelé magamba. És még mélyebbre. És még. Lebegek lefelé.

Aztán lassan eltávolodik a csiklóm jobb oldalától. És elindul lefelé a nagyajkakon. Erősebb a nyomás. Ó, ez nagyon jó. Jó, most ez a nyomás. Főleg felfelé.

Ez már nem a könnyed mélység. Inkább olyan, mintha egy óriási, stabil tenyér emelne felfelé. És hagyom. Olyan egyszerű hagyni. Mindent elengedni. Csak lenni ezzel az emelkedéssel.

Aztán visszatér a csiklóm mellé. Kis körök a csiklóm körül, de kijjebb. Mintha nem is egy csiklóm lenne, hanem sok, sok, sok. Nincs se kezdet, se vég. megyünk körbe.

Aztán csak tart. A csiklóm mellett két oldalon ez az erős jelenlét megmozgat. Beindít. Reszketek.

Jó érzés, ahogy elkezd földelni. Megemelem a csípőmet, hogy mééééég. A hüvelykujja, ami eddig a vaginám bejáratánál figyelt most jobban belém nyomódik. Tisztára tudathasadásos élmény, amíg visszább nem kerül az a hüvelykujj.

Csupa energia vagyok és bizsergés. Hogy vagy? Jóóóóóól. És megint kitör belőlünk a nevetés.

Mellém fekszik és összesimulunk. A kezébe veszi a bal mellem. Finoman belém markol.

Nagyon jó most, ahogy megmarkolsz. Akkor megmarkollak. És közelebb húz magához. Belemarkol a fenekembe. A combomba. Aztán megint a melleim jönnek. Finoman elenged. Markol. Elenged. Markol.

Most pulzál a puncim is. Pont úgy, ahogy a mellemet markolod.

Meg szeretnélek dugni. Dugj meg, most a tiéd vagyok. 

Aztán mégis lejjebb húzódik, és nagy sóhajjal az ajkai közé veszi a csiklómat. Felemelem a csípőmet. A tenyere a fenekem alatt, mintha egyszerre tartana, és húzna maga felé. Az ajkai rugalmasak és fantasztikusak. Magába issza az ízemet és az illatomat.

Elkezd vibrálni a szájával a puncimon. Hogy ez mennyire isteni… Érzem, ahogy a nedveim cseppjei kifelé csordogálnak a puncimból. Egyik csepp a másik után. És sóhajtozom. És élvezem. Mielőtt abbahagyná belenevet a puncimba. Ezt még mélyebben érzem, mint az eddigi vibrálásokat.

Ahogy az ujjaimat erősen végighúzom a karomon és a mellemen, egy fájó sávot hagyok a bőrömön. A puncim tobzódása és ez az erős érzés együtt olyan, mintha még inkább bekapcsolná az érzékenységemet.

Érzem, hogy milyen telt és puha és nedves vagyok belül, ahogy a farka felfelé halad bennem. Finoman és érzékien mozog. Megmarkolom a karját. Olyan kemény.

Hullámzunk. Kapaszkodom. Nyögök. Amikor kicsit oldalról hatol belém a farka, hogy a másik oldalon induljon el kifelé, az mennyei. Aztán váltunk és megint és megint.

Én vagyok felül, és ahogy előrehajolok, két oldalról megmarkolja és felemeli a melleimet. Isteni érzés, és a szememet is alig bírom levenni róla. Amikor a melleim és a puncim egyszerre kapják a kényeztetést, attól mindig kész vagyok. Érzem, ahogy a puncim spriccel, de mivel tele vagyok vele, egészen más érzés. Átjár a nedvességem melegsége.

Kész. Végem van. Meghaltam. Izzik az arca.
Nagyon szép életed volt.
Ugye? És kibaszottul jó volt a vége is.

 

**Az OM, azaz orgazmus meditáció, egy 15 perces, páros, csikló simogató gyakorlat. A célja a résztvevők kapcsolódásának megtapasztalása és gazdagítása, illetve az orgazmus elősegítése, ami alatt az OM-ban nem a csúcspontot értjük, hanem egyfajta bekapcsolódott állapotot, az egység életteli megtapasztalását. 

Tags: ,
puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.