Meddig jutunk?


Jonesnak neveztem el végül, és ez már a harmadik orgazmus meditációnk,  (OM*)-unk volt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy lenne-e az orgazmus meditációs partnerem, azt olyan tisztelettel és nyíltsággal fogadta, amitől még inkább vártam az első OM-unkat.

Nem is tudom, mihez hasonlíthatnám leginkább azt, amikor valaki orgazmus meditációra jön, akivel soha nem voltam még együtt, és kifejezetten ezért jövünk össze. Nincs ölelkezés vagy csók az ajtóban, amitől Mr-rel néha észrevétlenül jutunk el az ágyig.

Pontosan érezhető az, hogy egy tudatos döntést hoztam. Beszélgettünk. Én ideges voltam. Kicsit később, talán már az ágyban voltunk, amikor azt mondta, hogy Nem sietünk sehová, ezt az estét erre szántuk. és ettől könnyű volt megnyugodni.

Az első OM nekem arról szólt, hogy megérezzem milyen, hogy mit kapok az esszenciájából. És milyen vagyok én, amikor vele vagyok. Éreztem a tüzét, az erejét, az intenzitását. Vitt volna magával, de csak egy darabig tudtam vele menni. Egyszerre volt nagyon könnyű átadni magam neki, és egyszerre volt nehéz.

Éreztem a figyelmét magamban.

Érezte minden hullámomat, elolvadásomat és felemelkedésemet.

És mégis volt egy pont, ahol megszakadt a spirál. Ahonnan visszazuhantam. Amikor lelassult, az olyan jól égetett.

És volt egy pont, ahol megéreztem, mennyire elkényelmesedtem az együttléteimben. Szeretem ezt az elolvadást, de nem hagyom elragadtatni magam.

Ezután az OM után mintha egy tornádó kapott volna fel, és megforgatott az életemben. Tanultam nem elveszni a forgószélben, a káoszban, hanem menni vele. Tanultam kitartani, túljutni. Mindig ehhez az OM-hoz kötöm a kiindulási pontját.

A második OM-nál azt mondta, A puncid most olyan, mint egy völgy. Középen folyó folyik, és oldalt vannak teraszok. A puncimnak nagyon tetszik ez. El is kezdett illatozni.

Amikor előtte megkérdezte, milyennek szeretném az OM-ot, azt hiszem, azt mondtam neki, hogy lassúnak szeretném és olvadósnak. De ahogy ott feküdtem, pillangóban, illatozó puncival, mégis kuncogni kezdtem inkább. Sok pici buborék áramlott felfelé bennem. Olyan felszabadult voltam ettől a tiszta örömtől. Nem csak én, de ő is.

Fogd meg nyugodtan a combomat. Néha megmarkolom a lábát, ahogy simogat, és néha vergődve reszket a kezem. Az egész belsőm vibrál. Olyan, mintha nem is lennének nyugvópontok. Úgy megyek felfelé, hogy mindenem rázkódik belé. Aztán egy kevés visszaváltás után máris ott találom magam a magasban, és még feljebb reszketem magam a kezei között.

Én is akarok adni. Én is akarok simogatni. Elbűvöl a farka. A nagyobb és súlyos golyók. A huncutul várakozó makk. Amikor a heréit a kezembe veszem, annyira intenzíven reagál rá. Az előző felszabadultság még mindig jelen van. Ahogy a farka egyre keményebb lesz, még a szám is vibrál belülről. Mintha testet öltött, tömény energiát fognék a tenyeremben, ami áthalad rajtam, hogy aztán visszajusson oda, ahonnan eredt.

Szereti érezni, ahogy a bőre kifeszül, amikor igazán meztelen a farka, és már nem tud hová elbújni. Meghat ez a nagyon tiszta vágy az ösztönös őszinteségre.

Amikor a harmadik OM-nak vége lett, azt mondta, ez lehetett volna mondjuk, a nyomások OM-ja. Néha szinte “csak” tartotta a csiklómat. Máskor meg mintha minden beindult volna. Néha mintha ő vitt volna magával, néha mintha én őt. Nem számított honnan, kitől indulunk. Játék volt, hogy meddig jutunk el vagy hogyan.

 

*Az OM, azaz orgazmus meditáció, egy 15 perces, páros, csikló simogató gyakorlat. A célja a résztvevők kapcsolódásának megtapasztalása és gazdagítása, illetve az orgazmus elősegítése, ami alatt az OM-ban nem a csúcspontot értjük, hanem egyfajta bekapcsolódott állapotot, az egység életteli megtapasztalását. 

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.