Máris az enyém


Csak a hallig jutottunk. Azt mondta, fantasztikusan nézek ki. A sötétkék, szűk pulcsinak olyan isteni puha az anyaga és csodás a bőrömön. Mr keze is szeretheti, mert alig bírja levenni rólam. A térdem egyre gyengébb.

Én: – Mindjárt elolvadok, és alig bírok már állni a lábamon.
Mr: – Pont ez a lényeg.

Már gombolja is ki a nadrágomat, hogy aztán végre hozzáférjen a fenekemhez, és belemarkolhasson. Hangosan felnyögök, és megfordulok. Az ajtónak támaszkodom, hogy valamennyire megtartson, és átadhassam magam az élvezetnek.

A nadrágja még fent van. A kemény farkát érzem a fenekemnek nyomódni. A napbarnított ujjai a melleimet fogják körbe. Imádom ezt az érzést. A pulcsim még mindig rajtam van, és ettől még inkább élőnek érzem a meztelen fenekemet.

Aztán lehúzza a sliccét, és a farka máris a puncimban. Élvezettel és nedvesen fogadom. Végre. A torkomban vibrálnak a nyögéseim, a lábaim remegnek. A hátam ívben. A keze hol a melleimen, hol a torkomon. Szeretem azt, ahogy a puncim és a farka kiélvezik egymást. A ritmus, a mélység, a nyomás, az irány… mind egy külön világ, és mi megmártózunk mindben.

Az ágyon még több a lehetőségünk erre. Az arcát a combjaim közé temeti. Ahogy nyal, az valami mesteri. A csiklóm szinte vibrál az ajkai között. Aztán újra az enyém a farka. Néha egészen gyorsan és mélyen érzem magamban. A kitöltöttség néha csak pillanatokig tart, máskor nem engedem, hogy megmozduljon. Magamban tartom, hogy mindenhol körbevehessem, érezhessem, a nedveim körbepezseghessék.

Az orgazmusom utáni gyors és mély lökéseket az elmélyülés és kitöltöttség váltja fel, és ettől még inkább felolvad az agyam. A spriccelésem mennyi érzés.

Akkor most OM*-ozunk? Erre elnevetem magam. Várjunk még. De nem várunk sokat.

Kérem, hogy írja le a puncimat. Szeretem ezt a részt. Olyan szabályos és szép puncid van. Ilyet rajzolnak az anatómiakönyvekben. Szép és formás.

A simogatása még tovább visz. Lebegek. Mintha egyre könnyebb és könnyebb lennék. Pulzál a csiklóm. Az ujja szinte meg sem mozdul, mégis gyors és apró nyomásokat érzek. Olyan jó így. Aztán azt kérem, hogy meg se mozdítsa az ujját. Így valami isteni. Mintha hirtelen kitárulna a világ, és lenne terem bármire. Az a finom, de állandó nyomás a csiklóm bal oldalán biztonságot ad, jelenlétet. Szabad vagyok. Megtartanak.

Az OM után pihenünk egy kicsit, de nem sokáig. Már megint egy álló farkat érzek a fenekem mögött, és ez engem soha nem tud nyugton hagyni. Akarom magamba, és máris az enyém újra.

 

**Az OM, azaz orgazmus meditáció, egy 15 perces, páros, csikló simogató gyakorlat. A célja a résztvevők kapcsolódásának megtapasztalása és gazdagítása, illetve az orgazmus elősegítése, ami alatt az OM-ban nem a csúcspontot értjük, hanem egyfajta bekapcsolódott állapotot, az egység életteli megtapasztalását. 

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.