Tűz és víz


Felhúzom a redőnyöket éjszakára. Az ablakok kitárva, és szabadon áramlik be a balzsamos levegő. Szinte harapni lehet és fürödni benne. Érzem, ahogy a lágy és hűvös fuvallatok láthatatlan simogatásként cirógatják a bőrömet. A szúnyogháló megvéd a hívatlanságtól. Kiélvezhetem az éjszakát.

És emlékszem. Mr hívott, hogy: “Már elindultam, kábé 20 perc és nálad vagyok. Elég időd marad arra, hogy levetkőzz.” “Már most is meztelen vagyok.” – válaszolom – “Nemrég zuhanyoztam.” Kicsit furán komiszkodó hangulatban vagyok, azt érzem, így az mondom erre, hogy: “Épp elég időm marad arra, hogy akár fel is öltözzek.”  Ó, én nem ragaszkodnék ehhez.

Olyan forró a bőröm, hogy ahogy végigsimítok magamon, az olyan érzés, mintha nem is a bőrömhöz érnék, hanem valamiféle forró tűz venne körül, amit mégis meg lehet érinteni, ami él, és változik, és érez, de ami a legfontosabb, magába enged. Néha, ahogy hozzám ér valami, mondjuk a szék háttámlájának a hűvös bőre a hasamhoz nyomódik, szinte felszisszenek az intenzív élménytől, pedig a szék nem is különösebben hideg, nekem mégis olyan érzés, mintha legalább egy jégkocka lenne. Ezután már direkt simulok neki a fürdőszoba ajtajának a felsőtestemmel. El is akad a lélegzetem azonnal, aztán elkezdem magamba engedni a hűvöset. Libabőrös lettem.

Beengedem Mrt. Feldobódottan, vidáman és talán kicsit türelmetlenül érkezik, de nem siettet semmit. Átölel és megcsókol. Megint megállapítom, hogy mennyire szeretem érezni az ajkait.

Kicsit később már az ágyon fekszünk, egymás mellett, és mesél, de nem sokáig, mert nem akarja húzni az időt. A komiszkodó énem feltámad. Nekem viszont egy csomó mesélnivalóm van. Például az, hogy OM-oztam. Mással. És én voltam az, aki simogatott. Egészen elbűvölt, hogy milyen a másik oldalon lenni, hogy egy egész világnak éreztem a csiklót, hogy milyen volt így kapcsolódni vele, és hogy amíg amikor engem simogatnak, az a 15 perc legalább fél órának tűnik (nem panaszkodásból :)), de nekem akkor, ott, 3 percnek tűnt az egész.

Aztán lassan elsimulok mellette. A keze végigfut a vállamról, le a karomon át. Felsóhajtok. Igen. Nincs is ennél jobb. Finomak az ujjai. Bejárják a testemet. És éppen a hasamat cirógatja, amikor azt mondom: Ó… Érzem, ahogy a cseppecskék a puncimból lassú és könyörtelen huncutsággal gördülnek le és csiklandoznak. Egyik a csepp a másik után. Olyan érzés, mintha a fenekem egy érzőközpont lenne. Ez kínzás. Ez isteni. És megszólal a mobilom.

A rohadt életbe, hogy elfelejtettem kikapcsolni, kiabálnám a legszívesebben, hogy aztán következő pillanatban megálljon a szívverésem egy pillanatra, és megint leboruljak az élet csodálatossága előtt. A csengőhangom egy forrás dallamosított, életteli bugyogása. És ez még csak a kezdet.

A nyelvedet szeretném most érezni – mondom. Mr pedig szinte szégyenlősen elmosolyodik. Én is pont erre gondoltam éppen. Csak nem tudtam, hogy belefér-e az OM*-ba. Ez már rég nem OM. Pedig aztán rájövök, hogy de bizony az. Valahol. Ugyanaz a kapcsolódás minden rezdülésemhez. Ugyanaz a sokszínűség. Ugyanaz a gyönyör. Ugyanaz a szabadság. És kérek is, ha éppen azt érzem.

Ahogy pulzál az ajka a csiklóm körül, én szinte ugyanúgy kapkodok levegőért. A nedveim anélkül törnek ki a puncimból, hogy megérintene. Az ajka a puncimra tapadnak, és én megállíthatatlannak érzem magam. Milyen könnyű most korlátlannak lenni. Felszabadultnak. Elevennek. Élek.

Végig a szemembe néz aztán, ahogy lassan belém hatol. Olyan, mintha kitágulnék legbelül. A puncim most egyszerre lágy és erős és párnás. Minden pontja érez. Megkérem, hogy ne mozduljon. Érezni akarom így egy kicsit. Állva. És máris reszketek. Aztán a mozgás, a ritmus, visz engem is.

Most folytassuk úgy inkább, hogy az ágyra térdelek! – kérem. És pontosan tudom, hogy azért kérem, mert most több távolságot akarok. Ez a távolság másfajta gyönyört hoz. Fogadom. A farka kitölti a mélyem. A lendülete erőt ad. Érzem, ahogy elkezd épülni az orgazmusa. Ez olyan bennem, mintha a farka sűrűbbé válna, de valahogy belülről kifelé. És lassan, mélyben pulzálni kezdene. Azt is érzem, ahogy visszanyomja. Megmarkolja a vállaim. Boldogan vergődöm az élvezet szorításában. Ó… És felőlem lehet több. Aztán jön a sűrű, mély pulzálás. Igen. Igen.

 

**Az OM, azaz orgazmus meditáció, egy 15 perces, páros, csikló simogató gyakorlat. A célja a résztvevők kapcsolódásának megtapasztalása és gazdagítása, illetve az orgazmus elősegítése, ami alatt az OM-ban nem a csúcspontot értjük, hanem egyfajta bekapcsolódott állapotot, az egység életteli megtapasztalását. 

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.