Lelo Luna gésa golyók


Talán másfél éve használom már ezeket a golyókat és még mindig tökéletes állapotban vannak. Pedig igyekszem hetente legalább kétszer minimum 4-5 órát hordani őket. Van amikor elfelejtem akár egy hétre is őket, máskor 4-5 egymás utáni napon is viselem őket.

A gésa golyók egy olyan praktikus hedonistának, mint én vagyok igazán alapfelszerelésnek számítanak. Egyrészt örömet adnak, másrészt hasznosak, mivel edzik és (remekül) karban tartják az intim izmokat. Mindehhez hozzáadnám, hogy mivel újra és újra érzem őket magamban folyton emlékeztetnek arra, hogy mit is szeret a puncim.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor kiválasztottam, nem igazán az izmaim edzése volt a fejemben. (Elég jó állapotban voltak, köszönhetően a rendszeres tornáztatásnak.) Kifejezetten maszturbációs terveim voltak vele. Nagyon szeretem a Magic Fairymet, és nem csak a csiklómon használom szívesen. Imádom például kifejezetten a vaginám bejáratához tenni, és elvezni ahogy az erős vibráció szétárad befelé és körben. Az ötletem az volt, hogy majd jól beteszem a gésagolyókat és milyen király lesz, ahogy a belső golyók a vibráció hatására szintén elkezdenek rezegni. Na ez nem működött. A Lelo gésa golyókban 1-1 darab nagy és nehéz belső golyó van, amit nem olyan könnyű megmozdítani. Ezzel nem számoltam.

lelo_luna_4Amikor a gésa golyók között nézelődtem a Lelo golyói az egyik legdrágábbak voltak, de nagyon tetszett az a variálható rendszer, amit felépítettek. Egy szilikon “hám” és 2 pár különböző súlyú golyó van a csomagban. A rózsaszínek a könnyebbek (28 gr) a levendula golyók a nehezebbek (37 gr). Az egyik golyón van egy húzózsinór is. A súlyokat tetszés szerint lehet variálni, vagyis akár 1 rózsaszín és 1 levendula is összepárosítható. Én a rózsaszíneket túl könnyűnek találtam. A levendula sem igazán volt kihívás.

Alapvetően nem nehéz összerakni és szétszedni a megfelelő szettet, viszont minden használat után ajánlott, hiszen (szerintem) így lehet megfelelően tisztítani. Én általában a mosogatógép legforróbb programján mosom.

A golyók nagyobb súlya miatt néha meglepő érzés, amikor megmozdulnak. Elvileg amúgy ez az ami az izmokra hat. Üldögélés mellett ez kevésbé működik, mintha az ember utcára, sétához vagy akár edzéshez teszi be őket. Kicsit vicces, hogy időnként miután kivettem a golyókat még fantomszerűen néha-néha érzem, mintha mozognának bennem. Aztán eszembe jut, hogy ez nem lehetséges. Hogy mennyire mozdulnak a golyók (amikor tényleg bent vannak), az gyakran attól is függ, hogy mennyire sikerül a helyüket jól eltalálni.

Azért persze lehet velük jókat masztizni is. “Csak” szorongatni őket is jó érzés, de én nagyon szeretem kicsit húzgálni a zsinórt, visszatolni, kicsit kihúzni. Jó játék. Az izmaim is megköszönik. Amióta használom őket az orgazmusaim határozottan még intenzívebbek lettek.

Az egyetlen ok, amiért nem vásárolnám újra az az, hogy az azóta megjelent kisebb verzió jobban megfelel az igényeimnek. Amikor ezt a Lelo szettet kiválasztottam, akkor még nem léteztek a kisebb verziók. Sokan panaszkodtak amiatt, hogy a golyók túl nagyok (35 mm).  Én is nagynak érzem őket, plusz idővel már nem jelentenek akkora kihívást sem, szóval a kisebbek (ugyanakkora súllyal) akár természetes továbblépésnek is számítanak.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen teljesen ízű. Kívül is belül.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Friss bejegyzések

August 13, 2018

Nem minden gyönyör

August 13, 2018