Rimba fenéktágító/fenékdugó


Amikor megkaptam, az első reakcióm az volt, hogy “Hűha”. Fekete, bélelt bársonydobozban érkezett, és meglehetősen súlyos darab volt. Nem is lehetett mást mondani. Kinyitottam, és csak úgy szikrázott.

Olyan volt, mint egy nagy ékszer. És akkor ezzel rátértünk a második hűhára, merthogy nagy. Sőt nagyon nagy (szerintem). Azonnal Charlie Harper nagybecsű mondása jutott az eszembe, vagyis: “Ne vegyél olyat a szádra, amit a feneked nem bír el!”

Amikor választottam itt, nem volt hozzá pontos méret megadva. Még most sincs. (De ti mégis tudni fogjátok majd, mert én lemértem nektek.) Tanakodtunk Pével, hogy S vagy L méret legyen, végül az L mellett döntöttünk, mert van kis méretű fenék vibrink, de egyikünk sem rajong érte, meg amúgy is szerettünk volna egy szintet lépni anális játszadozás terén, így aztán őt választottam, és lelkesen vártam, hogy megérkezzen. Akkor még.

Szóval megkaptam és nagyot nyeltem. A súlya: 358 gramm. Nettó hossza (vagyis ami hasznosul, ergo belém kerül): 9.5 centi. A bumszli hossza pedig körülbelül 7 centi, a körmérete pedig 12.8 centi, vagyis kábé 4 centi a legszélesebb pontján. Tudom, hogy ez nem hangzik olyan soknak, amíg beléd nem akarják dugni.:)

Anális játszadozásnál Pé és köztem némileg érdekellentét áll fenn, mert Pé igazán nagyon szereti a rákészülés-tágítás témakört elnyújtani. Én viszont azt szeretem, ha minél hamarabb túljutok a kezdeti nehézségeken, hadd élvezzem aztán a kitöltöttséget, a lendületet meg a ritmust. Ezzel a tágítóval valahol félúton találkozunk, mert természetesen kell hozzá a bemelegítés, de a forma és az anyag, meg persze a síkosító miatt aztán nem lehet sokat teketóriázni a behelyezéssel. Vagy benyomod, vagy nem. Ő személy szerint be akar csusszanni. Azért fájdalmas, amíg meg nem szokom. Utána viszont imádom amikor bennem van, és azt is, hogy nem is akar kijönni.  Nagyon stabilan bent marad, amiben mind a forma, mind pedig a súly segíti.

Ki nem állhatom a fémet a puncimban érezni, a fenekemben viszont annál inkább, és kifejezetten kellemes, hogy eleinte hűvös. A fém ráadásul lehetőséget ad bármilyen síkosító használatára, és könnyen tisztítható is. Viszont érdekes módon ez az egyetlen negatív is, amit fel tudok hozni, bár nem az anyag tehet róla, hanem a gyártás. Nem vettük észre eleinte, mert nem éreztük, de a felszíne nem mindenhol egyenletes, egy helyen kis karcok vannak rajta, mintha megsérült volna. (Isten bizony nem az én fenekem ennyire acélkemény.) Ha végighúzom a kezem rajta akkor érezhető is, de annyira nem vészes, hogy ez bármilyen kellemetlenséget okozna, de azért jobban örülnék, ha nem lenne sérült. Nem vittük vissza emiatt, mert végül is a nem gond kategóriába soroltuk.

Az ára: 13.190 forint (én ajándékba kaptam), és erősen gondolkodunk rajta, hogy jó lenne beszerezni a kistestvérét is, amivel a rákészülés még könnyebben menne, de akár klubba is szívesen felvenném. (Amúgy sajnálom, hogy  itthon más színben inincs, mert személy szerint a pink végűt részesíteném előnyben.)

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen eleven ízű. Szenvedélyesen.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.