Tanácsok ismerkedéshez szvingerklubban


Aki ismer minket, az jót mosolyog most, mert mi kifejezetten nyuszi pár vagyunk, ha kezdeményezésről van szó, de ettől még tudunk tanácsot adni. (Magunknak pl azt, hogy legyetek egy kicsit kezdeményezőbbek:)) Nemrég a Sanival beszéltünk róla, hogy jó lenne írni erről a témáról, mert egyrészt sok a negatív tapasztalat, ami egyből taccsra vágja az esélyeket a továbblépésre, másrészt nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy semmi sem magától értetődő. 

1. Ha már a kezdeményezésnél járunk, valóban előny, ha van valamiféle kapcsolódási pont. A legtöbb szvingerklubba járó értékeli az udvariasságot és az előzékenységet. Ha odamész és bemutatkozol, az a legtöbbször jó pont. Erre az étkező kifejezetten alkalmas. A jakuzziban is jól el lehet beszélgetni, de illik megkérdezni, hogy csatlakozhatsz-e, nem csak úgy bevágódni a másik mellé. Én találkoztam már az utóbbival is, és nagyon nem értékeltem. A táncparkett megint alkalmas arra, hogy elkezdődjön valami, vagy hogy egyáltalán egy kicsit középpontba kerülj.

2. Az ismerkedés nem a klubban kezdődik. Összefuthattok az ajtóban, vagy akár még korábban is. Egyszer parkolásnál kitúrt minket egy szóló fickó, mert szeretett volna egy perccel előbb beérni, mint mi. Szerinted milyen eredménnyel próbálkozott be később?

3. Ami tetszik, az még nem feltétlenül a tiéd. A szvingerezés legfontosabb alapja a kölcsönös beleegyezés elve. Ha a klubban egy hölgynek bejönnek az idomai, attól még nem tapogathatod meg őket, csak ha ő is igent mondott rá. Nem én vagyok az egyetlen, akinek ezzel negatív tapasztalatai vannak. Nemrég egy fickó szerette volna megmarkolni a melleimet, csak mert éppen szembe jöttem vele, és neki tetszettek. Hogy mi lesz köztetek, az közös döntés, nem pedig egyedi. A nem kívánt érintés pedig zaklatás. Joggal háborodnak fel rajta. És ne is beszéljünk arról, hogy elsőként senkit sem a legintimebb területein érintünk meg. Általában a karját érintjük meg a másiknak, ha fel szeretnénk hívni magunkra a figyelmet. Figyelj oda a másikra és a jelzéseire, ez alapvető dolog!

4. Nem minden nő biszex. Tudom, hogy manapság gyakran már majdnem elvárt dolog, hogy a klubban  a nők legyenek egymással. Mondhatni ez a minimum. Pedig én több olyan szvingeres hölgyet is ismerek, aki nem szeretne más nővel lenni. Eléggé szomorú, hogy sokan szinte természetesnek veszik, hogy egy nő nyitott lesz egy másik nő közeledésére, és amikor kiderül, hogy nem így van, még neki kell magyarázkodnia. Ugyanott vagyunk, mint az előző pontnál. Figyeljünk oda a másikra! Ne vegyünk természetesnek semmit!

5. A szvingerklubban teljesen mindegy, hogy mennyi pénzed van, milyen magas vagy éppen alacsony beosztásban dolgozol, hányszor nősültél vagy váltál el, miben hiszel vagy miben nem. Oda a kölcsönös örömszerzésért megyünk. Engedd el egy kicsit a hátteredet, és próbáld meg élvezni az éjszakát az itt és a most szellemében!

6. A párok gyakran legalább két főből állnak. Tudom, hogy ez olyan evidens dolognak hangzik, de a gyakorlat azt mutatja, hogy sokaknak nem az. A klubokba sok olyan pár jár, akik a közös élményt keresik. Vannak olyanok is, akik kifejezetten a külön szeretnék jól érezni magukat egy kicsit, de ők vannak kisebbségben.
Ezért amíg nem tudod biztosan, hogy a pár melyik kategóriába tartozik, addig ne hagyd figyelmen kívül a kiszemelt partnerét. Ez nem csak modortalanság, de sok párnál jogosan veri ki a biztosítékot, és egyből el is kaszálod magad.

7. Ez az a pont, ami nekem különösen nehezen megy, és ez hiba. Adj jeleket! Ahhoz, hogy a másik tudjon olvasni a szándékainkból érdemes valahogy tudatni vele, hogy mit gondolunk. Ha valaki szimpatikus, akár rá is mosolyoghatunk. Ez még nem kötelez senkit semmire, “csak” egy kedves jelzés. Néha elég, ha az egyik fél jelez ahhoz, hogy a másik visszajelezzen, és máris mindenki jobb eséllyel indul egy élménydúsabb éjszakáért. 

Te mivel egészítenéd ki? Van stratégiád vagy tipped ami segít az ismerkedésben? Vagy épp ellenkezőleg, valami, ami zavar?

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

Finom kezek

Mind mind mind

A legszebb

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen Istennő ízű. Igen.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.