Fekete, fodros, mell alatti fűző


Sohasem csináltam titkot belőle, hogy megveszek a fűzőkért. Sokáig dédelgetett álmom volt, hogy legyen nekem is. Amikor bejöttek az olcsó, kínai divatfűzők, akkor háromra is beruháztam. Ezután fogadtam meg, hogy többet ilyet nem csinálok, a következő Fűzőmnek már igazinak kell lennie, csupa nagybetűvel.

Már jó ideje nézegettem a komoly darabokat itt, amikor egy barátom felajánlotta, hogy megajándékoz eggyel. A barátnőjének kettőt vásárolt, így végül az enyém ajándék volt, mert a kettőt fizet, hármat kap akció akkor is élt az oldalon.

Mindenképpen mell alatti fazont szerettem volna, mert azt akár szex közben is magamon hagyhatom, mégis hozzáférnek a melleimhez, ráadásul változatosabb így, hogy más-más szettekkel akár az egész hangulatát meg tudom változtatni.

Másik követelményem a jó formatartás volt, ezért eleve a waist training fűzők között néztem szét, amiket hosszabb idejű hordásra és erősebb fűzésre terveztek. Nem akartam/akarom annyira befűzni magam, hogy levegőt se kapjak, de olyan fűzőt akartam, aminek a merevítői nem deformálódnak el. Ez a fűző abszolút tökéletes ebből a szempontból is, mert a merevítői strapabíróak, de ugyanakkor rugalmasak, és párosával vannak elhelyezve, ami miatt megőrzik a formájukat és kellő stabilitást adnak.

Van egy csomó plusz jóság benne. Az egyik a belső, pamut borítás, amitől könnyebb viselni, a másik a a hátsó panel, ami a fűzés alatt helyezkedik el, megvédve ezzel a hátat az esetleges kidörzsölődéstől, és nem mellesleg szerintem sokkal szebb is. Ha nagyon hibát akarnék keresni, akkor ez egyben egy kicsit gyenge pont is, mert ha az ember egyedül öltözik, akkor nem mindig könnyű jól eligazítani vagy megakadályozni, hogy elmozduljon.

Ránézésre is látszik, hogy ez egy komoly fűző (majdnem egy kiló), ugyanakkor a mintás anyag és a fodrok lágyítanak is ezen. A fodrok egy kis burlesque jelleget is kölcsönöznek, nem mellesleg optikailag még homokórábbnak mutatják az alakot, sőt a mell résznél még egy kicsit feljebb nyomják a cickókat, ami megint egy nagy pluszt jelent.

A külseje miatt nyugodtan fel lehet venni akárhová, ruha fölé is, nem “csak” fehérneműként lehet hordani. Hat darab hurok is van a belső részén, ahová harisnyatartót lehet kapcsolni. Ezeket külön lehet megvenni hozzá. Erről lent még lesz szó, merthogy rendeltünk azt is.

Az áruházban minden fűzőnél látszik, hogy van-e éppen raktáron, vagy ha éppen nincs, akkor mennyi idő alatt készül el a méretünkben. Az enyém nem volt, de szerencsére ez nem jelentett gondot. Le is adtuk a rendelést. Még le sem járt a határidő, amikor a vámhivataltól kerestek, hogy van egy csomagom. Nem voltam boldog, hiszen pont azért rendeltünk EU-n belül, hogy a vámmal ne kelljen foglalkozni, és az áruházban is fel van tüntetve, hogy nem kell vámot (és nem mellesleg áfát) fizetned.

Kerestek az áruházból is, hogy hallották, hogy gond van az átvétellel. Jeleztem, hogy valóban így van. Az eladó azt mondta, írjam meg, hogy mennyit kellett fizetni, és ő ezt az összeget visszaadja. Legnagyobb meglepetésemre tényleg így volt. Amint átküldtem, hogy ennyi volt a vám és áfa együtt szinte azonnal jött is a PayPaltól egy igazolás, hogy ennyi pénzt küldtek nekem. (A fűzők, amúgy Indiában készülnek, és ha éppen nincsenek raktáron, akkor onnan küldik el őket, hogy hamarabb kézhez kaphassuk a csomagot.)

Amikor kibontottam a csomagot, akkor láttam, hogy sajnos a harisnyatartók nem jöttek meg. Ezt jeleztem mailben, és pár nap alatt kaptam is három darab csomagot 4-4-4 harisnyatartóval, ami sajnos csak szám szerint stimmelt, de amúgy nem. Az a helyzet, hogy a komolyabb fűzőknek gyakran a klasszikus, széles pántos, hat vagy néha akár nyolc darabos harisnyatartót álmodnak meg. A divatfazonokhoz viszont gyakran négy pánt van, amik vékonyabbak. Ebből viszont hiába kaptunk szám szerint hatot, sajnos nem elég szélesek a bebújtatójukhoz, ergo teljesen használhatatlanok. Viszont nem akartam megint reklamálni.

Ha esetleg valaki rendel, és nem jelent gondot, akkor kérem szóljon, mert szeretnék rendelni egy igazi hatos szettet, vagyis ennyivel becsatlakoznék.

Egyszerűen imádom ezt a fűzőt. A legkedvesebb fehérneműm mind közül, és óriási lökést ad az önbizalmamnak, amikor viselem.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen fantasztikus ízű. És örül neki.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Friss bejegyzések

Karok közt

May 22, 2018

Itt vagyok

May 18, 2018

Nem vagy

May 10, 2018