We vibe 3 teszt


Szép, ovális papírdobozban érkezett. Egy kicsit nagyobb dobozra számítottam, pedig teljesen elég ez is. Kifejezetten modern hatása van, és semmi erotikus vagy pikáns nincs benne. Ezt még tovább fokozza a vibri tokja (egyben töltője), ami egy designos, fehér, műanyag tok diszkrét, szürke felirattal. Olyan mint egy légfrissítő. Senkinek nem tűnik fel. (Akinek esetleg igen, azzal pedig van egy közös barátotok.)

Kifejezetten kínzásnak éreztem, hogy az első töltésnek legalább 24 órásnak kell lennie, legalábbis ha szeretnénk megalapozni a speciális aksink jó teljesítményét és élettartamát. És ha már itt tartunk, elég tanácstalan voltam azzal kapcsolatosan, hogy hogy kis kell majd utántöltenem, mivel semmilyen erre vonatkozó infó nem volt a tájékoztatóban, ami azért is kár, mert kifejezetten izgulok (tényleg) a technika olyan vívmányaira, mint az indukciós töltő, hogyha ilyenem van, az felér egy fél orgazmussal. De ennek azért leginkább gyakorlati jelentősége van.

A miénk ilyen piros.

Mivel a töltéshez a we vibe 3-at sehová sem kell bedugni, ezért teljesen vízálló. Bátran vihetjük a zuhany alá vagy nyomathatjuk a kádban, ez nem okoz sérülést.

A másik előnye a magas üzemidő. Kábé másfél óra (nem egyszerre) tömény használat után még mindig virgonckodott, ekkor már inkább visszatettem tölteni, hogy nehogy majd a legrosszabbkor merüljön le. Egyszer pedig úgy eltettem, hogy másfél hónapig nem találtam meg (a teszt végén akit érdekel, elolvashatja, hogy hová bújt el a pimasz), és amikor bekapcsoltam még mindig bőven volt benne szufla.

Amúgy azt tanácsolják, hogy amikor éppen nem használod, és úgyis a tokjában tartod, akkor nyugodtan tedd fel tölteni, nem árt neki, ha folyton be van dugva. Én általában 2-3 használat után szoktam bedugni, és ez teljesen rendben van. Kis, sárga fény jelzi, hogy a töltés működik. Nagyon pöpec.

Eddig még soha nem volt olyan vibrátorom, ami kunsztokat tudott volna. Márpedig a we vibe 3 tud. Ilyeneket:

  1. Vibrálás 3.000 rpm-mel
  2. Vibrálás 5.500 rpm-mel
  3. Hullámzás: ami intenzívebb és kevésbé intenzív szakaszokból áll:
  4. Pulzálás: Gyors, erőteljes, rövid “ütések” mini szünetekkel:
  5. Izgatás: Ütemben és erősségben váltakozó mintájú vibrálás:
  6. Csacsacsa: Két hosszú, három rövid:

Állítólag a 2-es változat még több verziót ismer. Én ennyit is bőven elégnek éreztem (amit nem ismerünk, az meg ritkán hiányzik:)). Személyes kedvencem az erős vibrálás és a hullámzás. A pulzálást viszont nem szeretem, nekem túl erős, de ez teljesen szubjektív dolog.

A régi változatokhoz nem volt távirányító, de a hármashoz viszont igen, így a vibrálást a vibri végén lévő kis pöcökkel vagy a távirányítóval is szabályozhatjuk. Hosszú nyomvatartással lehet be- vagy kikapcsolni, röviddel léptetni. Visszakapcsoláskor onnan indul újra, ahol éppen kikapcsoltuk. A távirányító elemes, de teljesen zárt (szintén vízálló), viszont nem tölthető. Állítólag három évet bír kábé. Külön is megvásárolható, hogy ha elvesztenénk, vagy épp meghalt volna az elem, akkor se kelljen keresztet vetnünk a kis kedvencünkre.

A távirányító hatósugara tapasztalatom szerint nem túl nagy, pláne ha esetleg ruha is van rajtunk. Nem hiszem, hogy nyilvános helyen jót lehetne szórakozni vele.

Az anyaga teljesen biztonságos, 100% orvosi minőségű szilikon. Emiatt és mivel vízálló egyszerű, szappanos vízzel tisztítható. Pluszban e szoktam fújni kifejezetten segédeszközökhöz fejlesztett fertőtlenítő spray-vel, ahogy az a hasonló játékszereimmel is teszem. (Sőt tisztítás után a hajkefémet is azzal szoktam befújni.:))

Elvileg bátran márthatjuk nem forró szószokba (pl. csoki) vagy tejszínhabba (ki mit szeret). Én ezt nem próbáltam. Nem igazán szeretek vibráló dolgokat nyalni, ha meg nem vibrál, akkor jobb helyeket is tudok.

Sajnos ez az anyag kifejezetten tapadós, a szöszök meg egyenesen imádják, ami csak teheti azonnal rátapad. Érdekes módon az óvszerek úgy tűnik, hogy eléggé síkosítottak hozzá, hogy az összedörzsölődés ne okozzon gondot, de a csupasz bőr, ha nem nagyon nedves, akkor már más tészta. Ilyenkor síkosítót javasolok hozzá. (Nem szilikonosat.)

A hangerejét egy ötös skálán 2-re értékelném, vagyis eléggé halk. Éjszaka, ha a másik éppen mélyen alszik melletted, akkor nem fog rá felébredni. Ezt onnan tudom, hogy öööö leteszteltem.

Hossz: 8.5 cm
Átmérő: 2.5 cm
Súly: 60 g

És most térjünk át a szubjektívebb tényezőkre, vagyis hogy nekünk személy szerint hogy tetszik vagy mennyire hasznos, vagy mit is gondolunk, kinek fog tetszeni:

A We-Vibe olyan játékszer, amit kifejezetten pároknak ajánlanak, hiszen ahogy a képen is látszik, mindkét fél egyszerre profitál a rezgésből. (Az 1-es képet felejtsétek el az nem a 3-ra vonatkozik.) Kifejezetten párok is vásárolják, hiszen a közös élményen van a hangsúly. A cég ezért még egy 33 pozitúrát tartalmazó kis könyvecskét is készített, hogy még inkább kihasználhassuk az új barátunkat. (A figurák a 8. oldaltól kezdődnek.) Egy we vibe kellemes, de a 3 we vibe-bal jelöltek az igazi nagy durranások. Állítólag.

 [gview file=”http://pudingocska.com/wp-content/uploads/2012/06/RGB_playbook.pdf” height=”500″ width=”500″ save=”1″]

Miért állítólag? Mi nem próbáltuk végig ezeket a pózokat, mert egyszerűen nem szeretem a puncimban egyszerre Pét és a we vibe-omat érezni. Pé szerszámát mintha egyenesen nekem tervezték volna. A we vibe bunkós fejével együtt viszont már inkább kellemetlen volt, mint izgató a számomra. Ez biztosan van akinek jó hír, hiszen másnak pont ez a kis plusz adja meg a jobb kitöltöttség élményét. Én még senkiről sem olvastam, akinek ezzel gondja lett volna, ez a készülék nagyon sok pár kedvenc játékszere szeretkezés közben.

Pedig igazából az volt az egyik legvonzóbb számomra benne, hogy majd a we-vibe gondoskodik a csiklómról, nekem meg már nem kell pluszban. A helyzet az, hogy a szex közbeni mozgások ebbe eléggé bekavartak. Mindig az volt a vége, hogy inkább a kezemet használtam a végső sprintnél. Pedig amúgy a motorja elég erős, hogy elvigyen az orgazmusig, de ez lassabban épülő folyamat, ezért ezt a funkcióját máskor használom ki inkább.

Ez még nem jelenti azt, hogy nem használtuk/használjuk közösen. Leginkább amolyan házibarát funkciót lát el. Anális játékoknál szinte mindig helye van a puncimban. Érdekes élmény mondjuk egy kis fenekelés közben is. De fantasztikus érzés az is, ha az egyik ága a fenekemben van, a másik pedig a puncimban.

Egyszer a csikló-g-pont izgatós kombinációt használtunk egy kis plusz bizsergés biztosítására, miközben éppen térdeltem, és Pét kényeztettem a számmal. A we-vibe meg fogta magát, kiugrott a puncimból, és messzire röpült. (Remek intim torna eszköz különben, ha az ember kellően tud rá koncentrálni.) Ilyenkor érdemes felvenni rá egy bugyit, vagy valami más rögzítési megoldásban gondolkozni.

Legtöbbször mégis inkább a szexrabszolgám volt. Mivel itthon dolgozom, és az időm nagy részében egyedül is vagyok, remekül elszórakoztatom magam vele. Kifejezetten a lassan kiélvezős, elnyújtott masztikhoz használom. Az erős vibrálású funkciójával (ez kábé megegyezik egy átlag vibri erősségével) eszméletlen jó orgazmusokat értem már el, de szívesen használtam anális izgatáshoz is.

Annak idején, amikor olvastam, hogy a we-vibe kijön, írtam is róla itt, és kérdeztem a tapasztalatokról. Akkor balasz ezt írta az ő kettesükről:

A mi készségünk II-es típusú.. És mi is a csilótekergetős-orgazmusos részleget erősítjük.
Szóval: Előjátékhoz frankó. Hittérítős szemből pozícióban oda kell rá figyelni, nincs ám rátehénkedés a nőre vagy légkalapács-intenzitású mozdulatok. Oldaltfekvősen frankó, de kézzel kell manipulálni, különben nem alá hanem mellé csúszik a farok. Kiskutyás műveletekben a legfrankóbb, akkor nem kell kezezni, és a felülről kapott extra nyomás a farokra extra keménységet okoz.
 Nekünk a női orgazmushoz egyik berregés-ütemezés sem volt 100%-ig oké(félre kell húzni vagy kivenni a menet vége előtt, különben nem lesz orgazmus…), viszont rettentő vérbőségre serkenti a puncit, ami tűzijátékszerű sorozatos orgazmusban végződik kb. másfél kör kézi csiklótekercselés után. Viszont a férfi orgazmust nehezebb késleltetni mellette.

Pé szerint is sokkal több önuralmat igényel, ha a we-vibe-ot használjuk szex közben, mert isteni érzés, ahogy vibrál.

A  készüléketlunaluna szexshoptól kaptam tesztelésre azzal a kéréssel, hogy őszinte véleményt írjak róla. Így is tettem. A dobozban volt két minta (mindegyikben van) ezekről külön lesz majd szó, ahogy a többi játékszerünkről is szép sorban.

Az ára: 36.500 ft. Ez 5.500 forinttal több, mint amennyibe az előző verzió kerül, de igazság szerint ha döntenem kellene, hogy melyiket vegyem, biztosan a 3-as mellett döntenék. A távirányító, a nagyobb teljesítmény, a jobb töltési megoldás lényegesen jobb élményt nyújtanak.

És hogy hová bújt, amíg nem találtuk? Pedig kerestük háromszor áttúrtam a hálószobát töviről hegyire miatta, míg meglepő módon a konyhaszekrény egyik legfelső polcán találtam meg papírtörölközőbe csavarva. Amikor megmostam, nem akartam nedvesen eltenni, ezért hagytam egy kicsit száradni. De aztán jött valaki, és hirtelen el kellett tennem szem elől. Így végezte a szekrényben.

 Van valakinek személyes tapasztalata vele?

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

Karok közt

Itt vagyok

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen középen ízű. Más innen.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Friss bejegyzések

Amim csak van

June 17, 2018

Sok mindent szoktam

June 6, 2018

Az igenek

May 26, 2018

Karok közt

May 22, 2018

Itt vagyok

May 18, 2018