Mit vigyünk magunkkal szvingerklubba?


Sok-sok évvel ezelőtt, az első klublátogatás előtt praktikus ember lévén próbáltam információt gyűjteni róla, hogy mit is kellene magammal vinnem klubozni, ha semmiben sem szeretnék hiányt szenvedni. Teljesen nem találtam el, így hát már csak ezért is leírom ide, meg mert szoktátok emailben kérdezni.:)

 Öltözködés  

Azért az öltözködéssel kezdem, mert általában erre szoktatok a legkíváncsibbak lenni. (Én is erre voltam.) A magyar klubokban a külföldi gyakorlattól eltérően nem ruhában, hanem már némileg elővetkőzve kell megjelenni. Egészen változatosan szoktunk felöltözni vetkőzni, attól függően, hogy miben érezzük jól magunkat.

Kezdjük a papuccsal/cipővel/csizmával! Érdemes valamit húznunk a lábunkra, és nem mezítláb lenni. Ez lehet egyszerű papucs, szandál, magassarkú cipő, sőt akár szexi csizma is, ha ettől lendülsz igazán bele.:) Ha mezítláb szeretsz lenni, annak sincs akadálya.  A férfiaknak kicsit egyszerűbb dolguk van. Alsónadrág és/vagy törölköző alulra. Ha igénylik, akkor fent megspékelik egy trikóval vagy pólóval, de az nem kötelező. A társalgó és étkező részen nem illik meztelenül mászkálni, általában meg is kérnek, hogy legalább egy törölközőt tekerj magadra, már csak higiéniai okokból is. Ez amúgy a félősekkel és szégyenlősekkel (igen, vannak ilyenek a szvingerklubban is) szép gesztus.

A klubokban van külön öltöző, nem kell, hogy a ruhád alatt már ott lapuljon a játszós cuccod.:)

A nők az egészen puritán fehér pamutbugyi/trikó együttestől a neglizséken és fürdőruhákon át a szexi göncökig sok mindenben meg szoktak jelenni. Tényleg az számít, hogy miben érzed dögösnek magad.

A klubok gyakran rendeznek tematikus esteket pl: (farsang, pizsiparty, arab est,  topless est, motorosok és kurvák…) ilyenkor nem kötelező a témának megfelelően öltözni. (Sőt általában a beöltözöttek vannak kevesebben, ami kár.)

Érdemes váltóruhát hoznod magaddal. Ugyan nem megvetendő érv az, hogy esetleg a miliőt és a társaságot látva változtatnál az öltözékeden, de jártam már úgy, hogy leöntöttem magam, és ezek után az estét egy törcsiben gubbasztva töltöttem. Azóta mindig felkészülök az ilyen eshetőségekre.:)

Az ékszerekkel érdemes csínján bánni, mert nagyobb gabalyodásban könnyen elveszhetnek vagy balesetet okozhatnak. Azt is gondold át, hogy az öltözéked mennyire praktikus vagy sem. Én pl. szívesen megyek fűzőben, pedig jakuzzizni is szoktam. Vagyis minimum egyszer tuti teljesen levetkőzök, hogy aztán újra felöltözhessek, majd megint levetkőzhessek.:) A csizma is a nyűgösebb kategória.

 Higiénia 

Törölközőket és lepedőket a klubok biztosítanak, ezért ezt nem kell hoznod, és annyit használhatsz el, amennyit csak szükségesnek érzel, szóval nem kell spórolnod vele. Ha éppen nem találsz egyet sem, akkor szólj, és hoznak újabb adagot!

Az óvszert a klubok szokták biztosítani töménytelen mennyiségben. Szintén nem kell fukarkodni vele. Ha először mész, és van esetleg kedvenc márkád, amit megbízhatónak érzel, akkor vidd magaddal. Egy időben mi is vittünk, de már nem érezzük szükségesnek.

Annak idején a Dreamlandben például az óvszerkínálat része volt egy késleltető adalékkal dúsított, amolyan érzéstelenítős változat is. Ha a sötétben éppen azt bontottad fel, hogy a kedvenc nyalókádra húzd, hát azt gondolom, el tudjátok képzelni…

Az ágyak, matracok és egyéb alkalmatosságok mellett találod kitéve az óvszereket, de körbevezetéskor meg is szokták mutatni, és papírtörölközőket, valamint a szemeteseket. Amikor elhagyjátok a terepet, akkor illik magatok után a használt lepedőket a szennyesbe, az óvszereket a szemetesbe dobni. Sajnos mindig akadnak olyanok is, akik úgy érzik, hogy ez rájuk nem vonatkozik.

A jakuzziban azért nincs óvszer, mert az higiéniai okokból nem tartozik a szexre kijelölt helyek közé. Tapogatózni, csókolózni, egymást simogatni lehet, de a mélyebb ismerkedést kéretik fent megejteni.

Mivel hosszabb hajam van, szoktam vinni hajgumit magammal, már csak a jakuzzizás miatt is (bár általában eleve feltűzött hajjal megyek), de többesben az ember általában elfoglaltabb, és akkor még idegesítőbb, ha a szájába lóg a haja.

Egyszerű tusfürdő és több zuhanyzó mindenhol van, de ha saját kozmetikumot szeretnél használni, azt is megteheted.

Nálam régebben szokott lenni sterilen csomagolt anatómiai szivacs, hogy ha váratlanul megjönne a menzeszem. Nekem még nem volt  rá szükségem, de másnak már igen. Murphy nem alszik.

A klubokban általában van tik-tak vagy egyéb leheletfrissítő, ha emiatt aggódnál.

 Szexuális segédeszközök 

 Ha szeretnéd, akkor vidd magaddal a kedvenc játékszere(i)det. Én még senkit nem láttam, aki valóban használta is volna őket, de ez nem jelent semmit, mert én még mindig túl szégyenlős vagyok ahhoz, hogy szexelő embereket nézzek, ha azok visszanézhetnek rám. (Igen, még ennyi idő után is.) Mindig elhatározom, hogy na majd most ott fogom csorgatni a nyálam a látványra, aztán meg sosem. “Csak” a rövid pillanatok jutnak, meg azok, akik nagyon közel jönnek.  De most már legközelebb tényleg.

Ha síkosítót viszel, akkor azért nem árt, ha óvszerbarát (persze ez attól is függ, hogy mit terveztek). És most hogy így belegondolok, nem ártana azért elvinnünk a szemkötőt és a bőrbilincseket. Egyszer még szükség lehet rájuk. Sőt nem csak lehet, hanem lesz.

A Tik-Tak-ban van egy vitrin az egykor jó szolgálatot teljesített segédeszközöknek. Szóval a szvingerezők nagy része szereti őket.:)

 Óra, mobil és társaik 

A legtöbb klubban csak a recepció környékén vagy a társalgóban van óra. Ha meghatározott időben kell elmenned, akkor vigyél magaddal órát is, mert sok jó ember mellett repül az idő.

Kamerát és mobilt a magánélet védelme miatt nem vihetünk be. Ha hívást vársz, vagy fontos, hogy el tudjanak érni, akkor általában a recepción vagy a bárban leadhatod a telefonod.

Pénzre a klubon belül nem nagyon lesz szükséged. Ha kifizetted a belépőt, utána szinte minden benn van az árban. (A masszázs nincs, és néha egy-egy ital kivétel, de erről tájékoztatnak.) Ezért a pénztárcádat zárd az öltözőszekrényedbe! Még soha nem vettem igénybe, de úgy tudom, hogy megőrzésre a recepción is leadhatod az értékeidet, ha szeretnéd.

Ha dohányzol, a cigarettádat és az öngyújtódat is behozhatod magaddal. Ha éppen kimész vagy jobb dolgod van, akkor hagyd ott ahol éppen voltál. Senki sem fogja elvinni. De vissza is teheted a szekrényedbe. Cigarettát a szexre fenntartott részre nem szabad felvinni. Ez vonatkozik a poharakra és tányérokra is a balesetveszély miatt.

Ha bármi hiányzik vagy gondod van, akkor szólj a klub személyzetének, hogy segíthessenek neked.:)

Kihagytam valamit? Ha igen, nyugodtan írd meg kommentben, ahogy azt is, ha valamivel nem értesz egyet.:)

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

Ketten, idegenben

Karok közt

11 Comments

 • Dors
  January 17, 2012 at 10:40

  Nagyon jó és érzésem szerint teljes leírás. Hasznos így összefoglalva még azoknak is, akik már jártak ilyen helyen :)
  Kedvem lenne most azonnal összekészíteni a kis csomagot és klubba menni… Kár, hogy nem lehet.

 • figyelő
  January 22, 2012 at 14:12

  Van egy gyanúm, hogy a dohányellenes törvényben nem sorolták fel a zárt helyiségek között…)

  • Dors
   January 22, 2012 at 18:26

   Van egy gyanúm, hogy azért nem, mert Magyarországon nincs meg a törvényi szabályozása a szvingerkluboknak (tudtommal), így nem is ilyen meghatározás alatt futnak…

 • figyelő
  January 27, 2012 at 23:32

  Igen, a magyar parlamentben nincs elég fantázia – ha érzed te is a helyzet fonákját..:-)

 • Tyúk
  February 11, 2012 at 14:06

  Nehogy felhívjátok az egészségvédelem figyelmét a dohányzást tiltó rendeletek áthágására. :)

 • Martiniq
  April 22, 2012 at 16:46

  Szia Pudingocska,

  Elnézést a tudatlanságomért, de mi a csuda az az anatómiai szivacs?

  U.I.: Tudom, hogy már nem tudjátok ki vagyok, de sokszor eszembe juttok. (Te és Dors is)…

  • puding
   puding
   April 22, 2012 at 23:55

   De tudjuk, hogy ki vagy.:) Én nemrég még mailt is írtam neked.

   Az anatómiai szivacs egy olyan steril, kerek vagy speciális alakú szivacs, amit fel lehet helyezni a hüvelybe, így például menzeszkor (vagy ha az ember fél, hogy épp rosszkor jön meg, akkor előtte) a szivacs magába szívja a vért. Mivel nem hosszúkás és nem kemény, ezért szexhez ideális választás lehet.
   Ugyanakkor nincs kihúzó zsinórja, emiatt nehezebb kivenni. Fogamzásgátlásra sem alkalmas.:)

  • Dors
   April 23, 2012 at 08:40

   Sziaaaaa! :)
   Ezt szivacsot én is Pudingtól hallottam először. Még nem próbáltam, de bizony volt olyan, hogy jó lett volna, ha van…

   Igen, tudjuk, ki vagy :)

 • Martiniq
  June 17, 2012 at 00:15

  Miért nem kapom meg a mailt? :-(((

  Köszönöm, hogy válaszoltatok és elnézést, hogy én csak most (most volt időm megint errefelé nézelődni).

  Jelnek vettem, hogy Dalida-számot tettél ki, nagyon szeretem. Jó lenne megint beszélgetni, tavaly nem tudtam elmenni a blogtalira.

  • puding
   puding
   June 17, 2012 at 15:58

   Tényleg jó lenne beszélgetni, de ezek szerint hiába írnék mailt, a számodat pedig nem találom sehol. Megírnád a címed vagy a számod kontakton?

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen teljesen ízű. Kívül is belül.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Friss bejegyzések

August 13, 2018

Nem minden gyönyör

August 13, 2018