Simigangbang


A nő azt kérdezte: -Most mondd meg őszintén, te ezt élvezed?
Persze hogy élvezem – válaszoltam. Másképp nem is csinálnám.
A párja félig komolyan azt mondta: -Inkább azt kérdezd meg, hogy lehet oda középre bekerülni.
Erre is könnyű volt a válasz. Egyszerűen be kell feküdni oda.

Az az igazság, hogy alapesetben nekem ehhez sok bátorságot kellett volna gyűjtenem, de most valahogy erre nem volt szükségem. Minden olyan könnyedén, mármár magától értetődően történt, hogy egyszer csak azon kaptam magam, hogy ott fekszem középen és öten simogatnak (is).

Mellettem volt persze Pé. És ott volt a perverz macska (Pé nevezte el így a nőt) a párjával (akkor már hívjuk perverz fickónak). És ott volt az az édes nő az istenien ujjazó párjával, akikkel már nem először voltunk együtt. Először az édes nő feküdt középen. Valahogy annyira aranyosan és természetesen fekszik oda, hogy meg kell zabálni érte. Így aztán elkezdtem kóstolgatni őt, majd szépen lassan haladtam lefelé és egy időre meg is állapodtam a puncijánál.

Úgy tűnik, hogy ez nagyon tetszett a perverz fickónak, mert ő meg az én puncimmal kezdett el foglalkozni, és nagyon jó érzékkel csinálta. Aztán idővel (és valóban éppen ide volt) úgy döntött, hogy most már akkor megdug. Egyszerűen képtelen voltam így tovább puncit nyalni, mert egyrészt még többet kellett sóhajtoznom(nem tehetek róla), mint korábban, másrészt kezdett kikészülni a nyakam. Emberünk párja már korábban is eszméletlenül el volt ragadtatva a melleimtől, így aztán odajött, hogy közben a cickóimat kényeztesse. Hát mit mondjak, isteni volt. Az hogy van valaki, aki abban leli örömét, és teljesen arra figyel, hogy közben a melleimmel játsszon, az nem is lehet más.

Rémlik, hogy közben mintha pózt is váltottunk volna. Aztán úgy döntöttek, hogy közös erővel támogatnak az orgazmusom eléréseben. (Tök rendesek.:)) Istenien ujjazó emberünk: Akkor csináljuk úgy, mint a múltkor! Én meg elkezdtem gondolkodni, hogy hűha, hogy is volt az akkor, de ahogy belém nyúlt, már emlékeztem is. És több irányból is kaptam simogatást. Pé pedig odajött, hogy közben a szám se legyen üres. Hihetetlenül jól éreztem magam.

A perverz macska többször is invitált aztán, hogy menjünk át a nőgyógyászati székhez, de kijelentettem, hogy én szuperül érzem itt magam, nem megyek sehová. Akkor legalább kössük be a szemem vagy ilyesmi… Végül is kaptam egy törölközőt a szememre. Így “csak” éreztem a kezeket, simogatásokat, azt hogy valaki szétnyitja a puncim, hogy egy kemény, álló farok belém hatolhasson, és hogy ez a kéz aztán ott maradt hogy közben tovább simogasson vagy éppen “csak” még jobban kitárja az ajkaimat. Nem is tudja mekkora örömet szerzett vele.

Pében az egész éjszakából az maradt meg a leginkább, hogy most már elmondhatom magamról, hogy voltam egyszerre két nővel.:) Ő adta a simigangbang nevet is a kis csoportosulásnak.

Az igazság az, hogy ez olyasmi volt, amiről már nagyon régóta álmodoztunk Pével (sőt ennél durvább verziókról is), de még nem voltunk elég bátrak belevágni. Isteni volt ilyen nyitottnak lenni és elfogadni mindezt. Ugyanakkor egy kicsit ijesztő is. Még mindig félek magamtól. Félek attól, hogy hová jutok, hogy mit ismerek meg, mit fedezek fel. Pedig nem kellene, de akkor is így van. Akkor és ott nem féltem.  Akkor és ott könnyű voltam és nyitott és egy. És eszméletlen jó volt.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

9 Comments

 • kate
  December 14, 2011 at 15:36

  Hűűűű. Ezeket mindig nagy öröm olvasni! :D Egészségetekre. Szerintem ne félj magadtól.

  • puding
   puding
   December 14, 2011 at 19:16

   Szerintem se féljek.:)

 • Sani
  December 14, 2011 at 20:42

  Nyami, finom volt olvasni… és a szereplőkből legalább 4-et felismerek! :D

  • puding
   puding
   December 14, 2011 at 21:07

   :DDDDD hát a bennfentesek ugye.:DD

 • Dors
  December 16, 2011 at 09:35

  Én is szeretnék ilyen simigangbang-et :)

  • puding
   puding
   December 16, 2011 at 14:40

   akkor tessék eljönni, és befeküdni középre.:DDD

 • Dors
  December 17, 2011 at 01:03

  Alkalomadtán meg is teszem. Ki nem hagynék egy ilyen lehetőséget! :)

 • woland
  December 27, 2011 at 16:15

  Kell nekem ilyesmiket olvasgatni tanulás közben, most jól látható a véleményem, így nem mehetek ki a szobából, mit szólnának a gyerekek? Ráadásul este kultúrprogram lesz (kocsmalátogatás haverokkal) még ki sem tudom élni magam a feleségemen :-D

  • puding
   puding
   December 27, 2011 at 21:22

   Pont tanulás közben a legjobb ilyet olvasni, mert egy kicsit kiszellőzik az ember feje. A tudástologató manóknak is kell pihenni néha.:D

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen Istennő ízű. Igen.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.