Fantáziajáték


Időről-időre hozok nektek egy fotót, ami remélhetőleg elindítja a fantáziátokat. Érdekelne, hogy kinek mi jut eszébe a képekről. Előtte fotó, vagy utána? Mi történt? Mi fog történni? Vajon mi van a képen kívül? Miért? Hogyan? Meddig és mennyire? Mit érez a szereplő? Kik vannak a képen? Mire gondolnak? Hol is vagyunk?… Bármi érdekel, ami az eszetekbe jut. Lehet egy mondat, de lehet egész hosszú is. Írhatsz több verzióit is. (A teljes és zseniális  fotósorozatot itt találod.)

fantazia2

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

Az okos kutya

Yes

A tél hideg puhasága

22 Comments

 • Nana
  June 5, 2011 at 00:27

  A fekete ruhás nő egy befolyásos férfi szeretője. Az ötvenes években járunk. a férfi és a szertője megbeszélték, hogy keresnek valakit egy édeshármashoz, a jelentkezőket a szerető választja ki. A fehér ruhás lánnyal már kezdek volna összemelegedni, amikor észrevette, hogy a harisnyatartójában kést rejteget. Valójában bérgyilkos és meg akarta ölni a férfit. Most ellenőrzi a másik harisnyát is, közben azon gondolkozik, hogy szövetkezni kellene a lánnyal, valaki más ellen…. kár lenne veszni hagyni ezeket a szép lábakat…

  • puding
   pudingocska
   June 5, 2011 at 00:33

   Már feltűnt, hogy milyen gyakran krimibe illő fordulatot vesznek a történetek.:) Nem mintha szemrehányás lenne.:D

 • wanilianna
  June 5, 2011 at 09:35

  wait for next episodes, available within few days.

 • wanilianna
  June 5, 2011 at 16:55

  you’re always welcome:-)

 • lolita
  June 5, 2011 at 17:39

  retro escort képző :)

 • puding
  pudingocska
  June 5, 2011 at 18:25

  Ha még egy kicsit megemeli a szoknyámat, meglátja a “kinyalhatod” tetoválásomat. Vajon akkor mi lesz?

  • Nana
   June 5, 2011 at 21:49

   ezen olyan jóízűt nevettem, köszönöm

 • wanilianna
  June 5, 2011 at 20:07

  I wish I could understand you:-)

  • Dors
   June 7, 2011 at 22:26

   I wish I could understand Polish language, dear wanilianna…

 • wanilianna
  June 8, 2011 at 12:31

  translator google helps:). Maybe I’ll start writing in english my posts soon…

  • Dors
   June 8, 2011 at 19:28

   Yes, I have read your post with google translator, but many parts of it remained in Polish. I understood the essence but it is not the same as if I would read the original… Thanks to Pudingocska for leading me to your blog :)

 • Bullfrog
  June 10, 2011 at 11:49

  Oooo, bdsm:) Alakul, legalábbis haloványan. Beraktam a kedvencek,”igéretes oldalak” menüpontba, csak aztán el ne felejtsem. Jó fotósorozat, diszkrét. Tetszik. Voltaképp érdekelne, hogy vajon az összes könyvet olvasta -e? na meg, hátha van mögötte valami titkos szoba. (tetszene:)

  u.i. a harisnyatartó nagyon okés.

  • puding
   pudingocska
   June 11, 2011 at 19:28

   Azóta már a folytatás is felkerült.:)

 • wanilianna
  June 14, 2011 at 14:12

  I have just posted the part 3 of the story:-). I also recommend my earlier post and photos, also on other sites that are shown at my frontpage:-)

  • puding
   pudingocska
   June 15, 2011 at 02:39

   I know.:)) I subscribed to your site, so I don’t miss anything. And it’s so perfect.:) Thank you for sharing. :)

 • Bullfrog
  June 16, 2011 at 13:05

  Lájkoltam pofakönyvben:) azóta vagy 4 kulonbozo extraoldalra terjedt ki miattuk a figyelmem.

 • wanilianna
  July 3, 2011 at 08:19

  Since yesterday, all new post on my blog are also in english. You’re very welcome to visit me:-)

  • puding
   puding
   July 3, 2011 at 19:09

   I love your English explanation at the end.:) Thank you.:))

 • Indus
  July 15, 2011 at 11:11

  Előtte fotó…
  Az úrnő a többi ruhát is leparancsolja..a lány vonakodva engedelmeskedik…végül a szemérmét takargatva szemlesütve áll a könyvtárszoba közepén, amíg szigorú és minden részletre kiterjedő mustrának kerül alávetésre.
  Közben a ház ura megjelenik az ajtóban, háziköntösben. Konyakba mártott szivarja kialszik ujjai közt, amíg a két nőt nézi…
  A rideg vizsgáztató egyszerre észreveszi a ház némán álló urát…beinvitálja a könyvtárba, majd helyet mutat a kedvenc, magastámlás fotelébe. Az talpig elegánsan felöltözött nő az alabástrom fehér testű, reszkető lányt közelebb parancsolja a fotelhoz…majd hidegen, kritikusan, de hozzáértően immáron szóban is értékeli annak minden porcikáját…meg, megérintve itt ott a pőre húst…a lány pirul, egyre nagyobb zavarban van. Kapkodva veszi a levegőt…Az úrnő gyors mozdulattal megfordítja, a fenekét markolja, majd széthúzza annak partját…visszapenderíti, szembe a nagyokat nyelő férfival, ..lehúzza a kesztyűjét, és a hegyes kis mellek ruganyosságát próbálja ki, hideg kézzel…a lány málnaszerűen pirosló bimbók megdúzzadnak. Aztán gyors mozdulattal a lány immár nedves lába közé nyúl, majd az ujjai hegyén annak csillámló nedvét szemléli, megszagolja, lassan meg is nyalja…szemei elmerengnek. Majd határozottan a férfihoz fordul: – Micsoda kis ártatlan liba…de…még épp elmegy! ! – mondja a fekete úrnő, majd az immár ágaskodó háziköntösben feszengő férfi felé fordul – Ha már szeretőt tartasz, legalább hozzánk illő darabot válassz! Tessék, ez megfelel!
  És hátat fordít a szégyenlős, izgalomba hozott férfi-női párosnak, kimegy, becsapva maga mögött a könyvtárszoba ajtaját.

  • puding
   puding
   July 15, 2011 at 12:21

   Ó, köszönöm.:)))

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.