Fantáziajáték


Időről-időre hozok nektek egy fotót, ami remélhetőleg elindítja a fantáziátokat. Érdekelne, hogy kinek mi jut eszébe a képekről. Előtte fotó, vagy utána? Mi történt? Mi fog történni? Vajon mi van a képen kívül? Miért? Hogyan? Meddig és mennyire? Mit érez a szereplő? Kik vannak a képen? Mire gondolnak? Hol is vagyunk?… Bármi érdekel, ami az eszetekbe jut. Lehet egy mondat, de lehet egész hosszú is. Írhattok több verzióit is.

fan

Tags: , , ,
puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

Ketten, idegenben

Karok közt

18 Comments

 • Gabor
  September 10, 2010 at 07:37

  Tök olyan, mintha egy pszichológus rendelőjében történne a dolog. A hölgy a páciens, fekszik az ágyon, és szembesül a jó adottságú pszichológusával. A hölgy mindenesetre szopni fog, a szónak a jó értelmében :-) Bár nincsenek lelki problémáim, ilyen feltételek mellett én is szívesen járnék agydokihoz…

 • Chriss
  September 10, 2010 at 07:46

  Szerintem…pszichiáternél vagyunk és a nő azért jár hozzá, hogy csillapítsák a nimfómániáját. Elkezdte mesélni becsukott szemmel, hogy mi is történt vele és közben simogatta magát. A combját mellét, a száját harapta., A doki meg nem bírta és gondolta előveszi és kiveri amiíg a nő sztorizik, de “tapasztalt” hölgy felfigyelt a hangokra a “szex illatára”, megérezte mint keselyű a döghúst és most a történetétől meg a simogatásától nedvesen fekszik ott és előtte a doki meredező farka…az idő fogytán, mert lassan véget kell vetni, mert jön a következő páciens. Gyors vad kemény menet lesz….

 • Chriss
  September 10, 2010 at 14:27

  Ez így nem fer. Mikor írtam reggel még nem volt komment. :-(

  Így olyan min ha koppintottam volna. :-(

  • puding
   pudingocska
   September 12, 2010 at 00:29

   Mind a kettőtök kommentje moderációs sorba került, ahogy mostanában szinte minden komment. Amint leokéztam, kikerültek. Az én asszociációm is a pszichológus volt. Akkor most már az se ér?

 • papa60
  September 11, 2010 at 10:17

  A francba, igazán levetkőzhetett volna, ha már így meredezik. Még rúzsos lesz a nadrágja és tisztíthatom.

  • puding
   pudingocska
   September 12, 2010 at 00:31

   Hihi, ezért jobb az öltönyös fickó nadrág nélkül.:)

 • ZWS
  September 13, 2010 at 12:19

  Párcserés szex, első alkalom, a hölgy éppen a saját érzéseivel birkózik, látván, hogy élete párja dákójára mindjárt rácuppan valaki más szája… Közben persze ő széttárt lábbal fekszik a másik pasi fejével az ölében, de az ugye más kérdés. :-)

 • ZWS
  September 14, 2010 at 09:07

  “Már megint jön itt nekem, hogy másfél méterre is ellövi, és azt hiszi alszom.” :-)

 • puding
  pudingocska
  September 14, 2010 at 16:04

  Épp azt meséltem neki, hogy milyen színű legyen az új konyha. Vajon mi tetszik neki ebben ennyire?

  • ZWS
   September 15, 2010 at 08:21

   :-)

   Azt mondta, ha valamit akarok, akkor a főnökkel tárgyaljak, majd elő is vette. :-)

   • puding
    pudingocska
    September 15, 2010 at 15:33

    Jobbnál jobbak.:)

    • ZWS
     September 16, 2010 at 09:56

     Mostanában igen aktív a fantáziám. :-)

     Még egy:

     “Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Hát erről mintázták az X-szárnyú vadász orr-részét, nem csoda, hogy olyan faszán néz ki!”

 • Gabor
  September 16, 2010 at 10:49

  “Nyugi kislány, megkapod a szerepet. Ügyes vagy, hogy felismerted, melyik a szereposztó dívány, már csak az ‘oral interview’ van hátra”

 • ZWS
  September 16, 2010 at 18:08

  – Ha leszoplak, bekerülök?
  – Nem, akkor egyenlő eséllyel indulsz!
  :-)

 • Nati
  September 18, 2010 at 19:47

  Vonaton… Két idegen egy kabinban egymással szemben. Nem lesz szopás, hanem amolyan fantázia-szex(biztos félnek a fertőzéstől, vagy nem akarják valóban megcsalni az igazi párjukat, ezért nem nyúlnak egymáshoz egyáltalán). A csaj is elképzeli, a pasi is, eközben mindenki kiveri ill. megpöcögteti a sajátját. (csak nehogy most jöjjön a kalauz)

 • Big Cat
  September 20, 2010 at 23:08

  Pszichiátria.
  – Nézze kérem, én elhiszem, hogy rendőrök verték meg, és hogy előkerült a gumibot is, de lássa be, önnek komoly dioptriás szemüvege van. Most, hogy levetettem önnel a szemrevaló szemrevalót, maga szerint mi van a kezemben, gumibot?
  Ne féljen, kiverjük a fejünkből ezeket a buta gondolatokat. Kap helyette sokkal kellemesebbet…. :P

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen teljesen ízű. Kívül is belül.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Friss bejegyzések

August 13, 2018

Nem minden gyönyör

August 13, 2018