Puncik és nem puncik


puncinyaklanc

A képre kattintva megnézheted nagyban.

Egy darabig gondolkoztam azon, hogy mihez kezdjek ezekkel a cikkekkel. Némelyiket már sok hónapja görgetem azzal, hogy majd egyszer beteszem ide a blogba. Aztán arra is gondoltam, hogy esetleg szétválasztom őket, mert mindegyik megérdemelne akár egy külön kis bejegyzést, de végül a téma ugyanaz. Szóval egybe vettem őket.

Személy szerint gyönyörűnek találom ezeket a csodaszép puncinyakláncokat. Egy művész csaj készíti őket, megrendelésre. A megrendelőtől nem csak fotót kér, hanem általában leírást is, hogy a lehető legjobban közelítsen a a kész alkotás az eredetihez. Nem hiszem, hogy a puncimat valaha is nyakláncként hordanám (habár van egy nyakláncom, amit punciláncnak hívok, és kagylóból van, és néha magamra aggatom), de örülnék egy ilyen puncimásolatnak. Mert szívesen nézegetném, csodálnám, jó barátnője lennék, és mert a sajátomat amúgy is ritkán látom, pláne teljes pompájában.

A my new pink buttont viszont azoknak találták ki, akik elégedetlenek a vulvájuk színével. (Nekem ezzel még sem magamon, sem máson nem volt gondom.) A színező állítólag ideiglenesen visszaadja a punci fiatalos, rózsaszínes árnyalatát. Négy árnyalatban kapható: Marilyn, Bettie, Ginger és Audrey.

Emlékszem, amikor először megláttam a Betty beauty-s punciszőr (ezt hívják ők bettynek) színezőket. Zseniálisnak találtam az ötletet, és azonnal szerettem volna lilát, meg pinket meg türkizt. Eredetileg azért találták ki, hogy a megjelenő ősz szálakat eltüntessék (Sok férfi a mellkasán is ezt használja). Aztán persze hamar rájöttek, hogy jó azoknak is, akiknek a hajszíne és a szőrszíne eltér. Innen már csak egy lépés volt a fantáziaszínek megalkotása. Úgy tűnik, hogy a Betti elég népszerű név a puncik között.

És még koránt sincs vége. Most jön az igazi, eredeti punci illatesszencia a smellmeand.com. Ezt az egész kezdeményezést úgy veszem, mint a legmélyebb, elemi hódolatot a nők felé. Guido Lenssen sok éves fejlesztgetéssel tökéletesítette a Vulva Originalt. Szerinte  nem értékelik eléggé az illatokat az emberek, és jobban szereti a felesége természetes illatát, mint a parfümökét. (Ezzel gyakorta én is így vagyok, és nem csak az ő feleségével.) Van egy édes videó is hozzá:

[pro-player width=’500′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_DSTZbS6LvA[/pro-player]

Nem, még mindig nincs vége.:) A For The Girls egy kifejezetten nőknek szóló, igényes, fizetős, hetero szexoldal. Most ünneplik a 7. szülinapjukat, és azt találták ki, hogy versenyt hirdetnek The Female Gaze címmel. Maximum tíz perces, pikáns kisfilmeket várnak célkeresztben az erotika megélése női szempontból. A győztes kisfilmet 400 dollárral jutalmazzák, és a 2011-ben a CineKink filmfesztiválon is bemutatják, New Yorkban. Amikor a versenykiírást olvastam, akkor tudatosodott bennem, hogy miért nem szeretem igazán a POV jellegű pornókat (A POV, vagyis Point Of View pornókban a kamera azt mutatja, amit a szem látna. Tipikusan a férfi fogja a kamerát, és ahová néz, azt látjuk.) Tudom, hogy a nő szemszögéből (fizikailag) per pillanat kevés olyan jelenet van, amit jól lehetne leforgatni, de egyszer nagyon szívesen megnéznék egy ilyet.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

Karok közt

Itt vagyok

22 Comments

 • Tyúk
  July 11, 2010 at 20:27

  Nem biztos, hogy egy ilyennel a nyakamban villamosra szállnék…

  • puding
   pudingocska
   July 11, 2010 at 23:05

   Nem csak villamos van a világon. Mehetsz metróval is.:)

 • pinkcadillac
  July 12, 2010 at 02:04

  á felvenni énsem venném fel. viszont ajándékba odaadnám egy arra érdemesnek. “tessék a puncim. de vigyázz rá. ”

 • V.
  July 13, 2010 at 20:40

  Nálunk nincs ilyen? Sok sok éve egy erotika kiállításon volt egy kézműves pár, aki modell alapján csinált dolgokat. Boros (italos) kehely, amit egy nő tartott, óvszeres doboz tetején a fogantyú egy pucsító női alak, stb. Vihetted a párod, és ők megformálták. Azóta sem hallottam róluk. Lehet hogy érdeklődés hiánya miatt abbahagyták?

  V.

  • puding
   pudingocska
   July 15, 2010 at 02:31

   Igen, volt valami ilyesmi. De azt én korántsem éreztem ennyire finomnak, eltaláltnak. Nem sértésből mondom, de ezek a puncik nekem szinte élnek és hívogatnak. Az meg belőlem nem váltott ki érzéseket.

 • Tyúk
  July 13, 2010 at 22:59

  Asszem egy nő, pinával a nyakán elég feltűnő jelenség, sok interjút kellene adnom a metrón is…

 • Nana
  July 14, 2010 at 15:04

  Anynira vicces, félálomban olvastam t és görgetem lefelé aztán ez a mondat “Nem, még mindig nincs vége.:)” :D

  A nyaklánc nagyon kedves és szép dolog, de hordani nem hordanám, pinkcadillac ötlete tetszik. :) Meg eszembejutott egy veresekötet alcíme ” kagylócskám bizsereg”. :))

  • puding
   pudingocska
   July 15, 2010 at 02:32

   Én mondjuk egyet mindenképp megtartanék magamnak. Sosem tagadtam, hogy nárcisztikus vagyok.

 • Tyúk
  July 14, 2010 at 17:20

  Mondjuk kinyitható medálban érdekes lenne. Tudjátok, ha csak akkor látni a lényeget, ha kinyílik a kis tokocska. Még stílusos is.

  • puding
   pudingocska
   July 15, 2010 at 02:34

   Igen, de az úgy túl kicsi.:) Én életnagyságút szeretnék.:)

 • Tyúk
  July 16, 2010 at 13:08

  Életem, életnagyságú puncid már van egy, most komolyan a nyakadban akarsz cipelni még egyet? :)

  Bár annyit megérne, hogy mindenki taperolná, hogy jé, de érdekes, aztán egy pillanat múlva rájönnének mi az, és vörös fejjel ugranának egyet hátrafelé.

  • puding
   pudingocska
   July 16, 2010 at 13:17

   Írtam, hogy nem akarom hordani. Otthonra szeretném, magamnak, nézegetni, gyönyörködni benne.:D

 • Tyúk
  July 17, 2010 at 14:37

  Öhmm. Jó, én sosem a sajátomban szerettem gyönyörködni.

  Amúgy meg lehet kapni ilyen gipszkiöntő kitet például a Diamondban, tehát némi testgyakorlással simán lehet neked ilyened.

  …akár utóbb egy havazós gömbbe is bele lehetne applikáltatni a nunidat…

  (Nincs több kretén ötletem. ) :)

  • puding
   pudingocska
   July 18, 2010 at 23:47

   A gipsz nekem nemszeretem anyag. A színe is sápadt, bármivel is fested. A képen lévő puncik meg majd kicsattannak.:D

 • györgyi
  July 17, 2010 at 17:16

  nekem a mellemre van tetoválva egy punci. szóval ilyen ékszerre nincs szükségem.

  • Tyúk
   July 18, 2010 at 21:59

   Neeee!

 • Bájocska
  August 5, 2010 at 14:58

  awww…akarok olyan punciszőr színezőt. Pinket! nem tudjátok véletlenül, itthon egyik sexshop sem tart ilyesmit?

  • puding
   pudingocska
   August 7, 2010 at 20:36

   Én még nem láttam itthon sehol. Ettől még persze lehet, hogy van. Szerintem a neten érdemes próbálkozni.

 • Bájocska
  August 8, 2010 at 22:44

  :( eddig nem jártam sikerrel. ha mégis belebotlasz valahol… köszi

 • Orsidee
  August 9, 2010 at 00:35

  Fodrászkellék üzletben találod az Alfaparf családot, aminek extrém színei vannak, nagyon tartós,nem kell kevergetned semmivel. Szerintem odalenn is bevállalható, ha világos az “alapszíned” :-) http://www.alfaparf.hu/storage/file/Termek/Jeans-

 • Naftalin Krampusz
  August 21, 2010 at 11:11

  Valamely hazai üzletben lehet Vulva Originalt kapni, vagy csak neten?

  • puding
   pudingocska
   August 21, 2010 at 15:53

   Nem hiszem, hogy itthon találsz boltban ilyet. De persze lehet, hogy tévedek.

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen középen ízű. Más innen.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Friss bejegyzések

Amim csak van

June 17, 2018

Sok mindent szoktam

June 6, 2018

Az igenek

May 26, 2018

Karok közt

May 22, 2018

Itt vagyok

May 18, 2018