Össze


Halloween est volt a Tik-Takban. Gondoltam, itt az ideje, hogy magamra öntsem a lila ribanc külsőmet, amiben amúgy eszméletlenül jól éreztem magam, bár a fűzőm némileg korlátozott a mozgásban. A harisnyámat ennek megfelelően már Pé segítette fel rám. Akinek nincs a fejében, legyen legalább segítője… Még lilás és pinkes tincseket is kentem a hajamba. Amúgy szinte senki nem volt beöltözve rajtam kívül. Igaz, mivel a helyszín egy swingerklub, azt hiszem az extrém műszempilla, a lila fűző, a pöttyös, ciklámen, fodrocskás bugyi, a masnis, pöttyös harisnya és a harisnyatartó a kis, fekete, szatén papuccsal nem számít annyira beöltözésnek. Most, hogy ezt így leírtam, rájöttem, hogy talán a többiek swingeresnek öltöztek. Pé maradt a fekete póló, alsónadrág, papucs összeállításnál, de megígérte, hogy a hamarosan megrendezendő jelmezes swingerbulira ő is beöltözik majd.

Kicsit későn indultunk, körülbelül fél 11 felé értünk oda, amikor már rengeteg kocsi parkolt a környéken, szóval sejthető volt, hogy sokan vannak, és tényleg. Találkoztunk ismerőssel is. Nem igazán voltak idősebbek. A jelenlévők nagy része a 25-35-as korosztályból került került ki. Ez egy folyton változó dolog. Soha nem lehet tudni, hogy egy adott este milyen emberek jönnek össze. Még táncoltam is egy kicsit. Rengeteget vigyorogtam, és kábé két órát töltöttünk a jakuzziban, aminek hála most izomlázzal küszködök. Amikor már nem először vagyok egy klubban lassan minden ismerőssé válik. Vannak emberek, akikkel beszélgettem, ismerem a “személyzetet”, van akiket már láttam, és ettől én biztonságban érzem magam. Nahát, ez a fickó most mással jött, mint a múltkor. Á, neki meg majdnem egy napon van a szülinapja Pével… Ezek alapvetően nem nagy dolgok, de az ilyen antiszocoknak mint mi, észrevétlenül is sokat jelentenek.

A pár már első látásra nagyon szimpatikusnak tűnt. Oldottak voltak és felszabadultak. Az összetartozásuk és az összhangjuk annyira érezhető. Elég sokat beszélgettünk. Rengeteget mosolyogtak. Hajnalban, amikor felmentünk az emeletre egy kis hancúrra, ők éppen a vízágyon voltak. Az együttlétük olyan szeretgetős, cirógatós fajta. Mi velük szemben a piros szobába telepedtünk le. Kicsit később már az áttetsző, vörös függönynél állnak. Kérdezték, hogy átjöhetnek-e, mert tengeribetegséget kaptak a hullámoktól. Azt mondták, nem fognak zavarni. Dehogy zavartok, örülünk nektek. (Naná, hogy örülünk.) Mellénk telepedtek hát egy kis távolságot hagyva. Pé ekkor éppen a hátán feküdt, úgy hogy legyen rálátása arra, ahogy a hasamon fekve a farkán munkálkodom. A fickó szintén a hátára feküdt, a párja mellé, kissé lejjebb, ők is a szopás fázisnál jártak éppen. A lány finoman szopott, szinte kóstolgatva, gyengéden. Közben többször lágyan megcsókolták egymást. Már a látvány is felért egy simogatással. Volt, amikor a sráccal egymás szemébe néztünk. Igazi összenézés volt ez, amikor a másik és közted érzed a kapcsolatot. Pé farka a számban, a nyelvemet is kinyújtva masszírozom, aztán a számba veszem és szopom és szívom és nyalogatom. A nyelvem amúgy is nagyon érzékeny, imádom használni. Néha halkan felnyögök. Én ritkán szopok olyan lágyan és becézgetősen, mint a lány. Talán a mohóságom az oka. Kell nekem a fasz. Kell bele a számba. Szívni akarom, cuppogni rajta, leengedni a torkomra, és akkor már az enyém is kicsit. Később a lány is térdel, ahogy én. Az ujjai ugyanúgy a csiklóján, ahogy nekem, az ő puncija is kitöltve. Ő élvezett el először, és ez lavinaként hatott mindannyiunkra. Az én orgazmusom is, mintha hirtelen, szinte a semmiből ugrott volna elő. Aztán egymás mellett feküdtünk. Most már összesimulva.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

12 Comments

 • Kowar
  November 1, 2009 at 22:55

  Úgy érzem, plusz ajzószer lenne, ha a swingerpárok tudnák milyen szépen örökíted majd meg az együttlét egy pillantát:)
  Pé nem szemezett a másik leányzóval?:)

  • puding
   pudingocska
   November 1, 2009 at 23:01

   Igazából nem biztos, hogy ajzószerként hatna. Pl, ha nekem valaki azt mondaná, hogy le fogja írni azt, amit csinálunk, lehet, hogy megijednék, még akkor is, ha nincs rá okom. A kérdésedre pedig Pé válaszol majd.:)

   • Kowar
    November 2, 2009 at 01:00

    Van igazság abban, hogy a publicitás kettős hatású lehet. Olvastam régen egy cikket egy felkapott angol szexblogról, és az írónő elég sokáig tudta titkolni a kilétét. De, amikor kiderült, utána két csapás is érte. Ostromolták azok, akik mindenáron szerették volna, ha megírja őket, és sorra elrettentek tőle, akiket ő szemelt ki magának….

 • November 1, 2009 at 23:26

  Szemeztem volna én, de olyan kis félénk leányzó volt, hogy nem mert közben szemezni, max. néha odapillantani. Vagy az is lehet, hogy csak én voltam ijesztő a számára. :) Majd legközelebb talán kiderül. :)

  • puding
   pudingocska
   November 1, 2009 at 23:58

   Nem hiszem, hogy ijesztő voltál.:)) Én is “csak” most szemeztem először. Eddig inkább csak szemkontaktus nélkül kukkoltam.

   • Kowar
    November 2, 2009 at 01:05

    Én csodálkozom, hogy mások viszont nem kukkoltak:) Tekintve, hogy az orális szex közben gondolom a hátsótok is elég kihívó elhelyezkedésben volt, ráadásul ha jól érzékeltem, a két lány szinkronban játszott:))

    • puding
     pudingocska
     November 2, 2009 at 01:21

     Szoktak kukkolni amúgy a klubban. Pé azt mondta, hogy volt is kukkolónk, én nem láttam.:D Ez már zárás előtt egy picivel volt, akkor már nem sokan voltak.

    • puding
     pudingocska
     November 2, 2009 at 01:21

     Ja, és igen, szinkronban játszottunk.:)

 • Kékkői Hegyvirág
  November 1, 2009 at 23:28

  Jézusom milyen jól megírtad az élményt. az egész testem beleborsózott .
  Elképzeltem az egészet .Köszönöm az élményt :)

 • macsek
  November 2, 2009 at 12:48

  Ezzel én is így vagyok, kell a számba a szopogatnivaló..:)) Érdekes, hogy LK-nak évekig eltartott ameddig elhitte, hogy a nők, (jelen esetben én), tényleg szeretek szopni és ez nekem is jó és izgató. Én is nyögdécselek közben :)))

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.