Négyesben


Amíg oda tartottunk, folyton a lábaimat néztem. Mindig is rajongtam a tejfehér bőrért, de akkor, ott azzal a lágy ragyogással egészen holdfényszerű ezüstben játszottak, és mintha megbűvöltek volna, mindig vissza-vissza vonzották a tekintetemet. A ruhám és a sminkem egyfajta nyugati és keleti modern, fúziós gésa stílus. A hajam kibontva, mert tudtam, hogy Emma úgy szeretné. Én, ha csak lehet feltűzöm, hogy ne lógjon a számba szopás közben, pedig szeretek vele simogatni, cirógatni is. Emma szereti megmarkolni és fantasztikusan csinálja. Ahogy meghúzza a hajam, mintha ezernyi érzékeny kis pont aktivizálódna, és még a fenekem is belebizsereg.

Mmel, Emma párjával már találkoztunk korábban. A randinkra kedvesen virágot is hozott. A mostani találkozó helyszínét pedig ajándékba kaptuk. Melegen pislákoló gyertyafény várt. A hangulat kellemes és intim. Sokáig beszélgettünk. Előbb a konyhában, majd a szobában a matracokon folytattuk egy kicsit fokozatosan mindig közelebb húzódva egymáshoz. Megvolt az a közös burok, amit úgy szeretek érezni a négyesekben. Az egység és a kapcsolat jelenléte, ami nem csak megkönnyíti, de kifejezetten kívánatossá teszi a kitárulkozásomat, és a feloldódásomat, hiszen tökéletes biztonságban vagyok, az öröm középpontjában, az együttlét közös láncára fűzve.

Mintha Pé és Emma valamilyen fenséges, uralkodó pár lettek volna. Szinte méltóságteljesen feküdtek ott. Emma elöl féloldalasan, karcsú lábait kinyújtóztatva. Pé mögötte egyfajta néma, mégis számomra nagyon is érzékelhető erő. M-et és engem néztek teljesen belemerülve a látványunkba, mintha kettősünk az ő szórakoztatásukra lenne ott. Övék lett első csókjaink és érintéseink látványa. Mieink lettek az ízek és a tapintás gyönyöre. A felfedezés közös élvezete.

Emmának teljesen új volt ez. Ő nem látta még M-et mással. Nem mintha aggódott volna emiatt, épp ellenkezőleg. Alig bírta kivárni, hogy végre megtörténjen, és meg is történt. Isteni volt M-hez bújni. Passzoltam az ölelésébe, a karjai közé, a simogató ujjai alá. Aztán persze össze is gabalyodtunk négyesben.

Pé összefoglalója távirati stílusban arról, amit Emmával csináltak: megdugtam, megujjaztam, kinyaltam, kétszer leszopott. Persze azért ennél jóval több történt.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

11 Comments

 • hubeleva
  October 11, 2009 at 17:14

  imádom ahogyan írsz!
  felvillanyoz.

  • puding
   pudingocska
   October 11, 2009 at 17:42

   Pedig ezzel az írásommal nagyon nem vagyok elégedett. Egyáltalán nem érzem azt, hogy sikerült volna visszaadni, ami volt. :( Ezért aztán a végén fel is adtam.:(

 • October 11, 2009 at 19:39

  A távirati stílus csak a konkrét történések száraz felsorolása… a történésekkel járó isteni élményeket én pl. leírni nem is tudnám. Át kell élni. :) Isteni volt, na. :)

 • jouet
  October 11, 2009 at 19:51

  mög kéne próbálnod, hátha mégis rákapsz az ízére.

 • Dors
  October 11, 2009 at 20:51

  Szívesen olvasnánk ám Pés szemszögből is néha az eseményeket… :)

  • puding
   pudingocska
   October 12, 2009 at 01:52

   Majd megmondom neki, hogy kezdjen blogot írni.:)

 • Dors
  October 12, 2009 at 09:27

  Esetleg addig is az ilyen közösen átélt eseményeket megírhatnátok közösen. Érdekes lenne követni a két stílus keveredését és ugyanannak az élménynek az átélését két különböző szemszögből…
  Én ilyen kis kíváncsi vagyok :P

 • Big Cat
  October 12, 2009 at 10:19

  Érződik, hogy elharaptad a végét, de jó a bevezetés.
  A pasik nagyrésze pedig egyszerűen gondolkodik, nem bonyolítják túl a dolgot, meghagyják ezt a csajoknak. :)
  Jól visszaadni az eseményeket, gondolatokat, érzéseket csak kevesen tudnak…

 • Dors
  October 12, 2009 at 10:22

  Pudingocska ott van a dobogón :)

 • Csája
  October 12, 2009 at 12:13

  Pé férfiasan lényegre törő. Szeretem az ilyet.

 • Dors
  October 12, 2009 at 12:14

  Jól kiegészítik egymást Pudinggal, szerintem :)

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.