Spiritualitás 2. Fájdalmas emlékek


Folytatom akkor ezt a spiritualitás folyamatot.

Olvastam egy angyalokról szóló előadásról, és elmentem megnézni. T tartotta (máskor nem ő szokta). Szokott meséket, meg verseket is írni, és sokat foglalkozik az angyalokkal. Amikor az egyik versét felolvasta, annyira megérintett, hogy elsírtam magam. Csodás volt. Így jelentkeztem angyaltanfolyamra. P-t is megkérdeztem, hogy akar-e jönni, és akart. Ezen jól meg is lepődtem, mert eddig nem jött el velem semmi ilyesmire. Kellett várni néhány hónapot a helyre.
Szóval innentől kezdve kerültek be az angyalok az életünkbe. Megtanultuk felvenni a kapcsolatot az őrangyalunkkal, meg azt, hogy hogyan lehet segítséget kérni az angyaloktól…

A tanfolyam után arra is volt lehetőség, hogy fénykörre járjunk, ami hetente volt. Gyógyítani a Földet, meg persze jó pontokat szerezni Istentől, amiért ilyen jó gyerekek vagyunk. T-vel egyre jobb barátságba kerültünk. Olyan volt, mintha mindig ismertük volna. Megtanultuk, hogy mi az a karma, milyenek a játszmák, milyen az élet, kiderítettük, hogy mi voltunk az összes híres ember előző életeinkben. És szerettük egymást.
Az volt a kedvencem, hogy T karmájának mindig lehullottak az utolsó darabjai, de aztán valahogy újratermelődtek. Mindig volt előző élet szörnyűségekkel telve.
Voltak dolgok, amik zavartak, de azért nagyon jó közösség voltunk, és sok barátunk lett, és rengeteg szeretetteli élmény.
Sokszor mentettük meg a világot. És jó érzés volt nagyszabású dolgokban részt venni, és jónak érezni magam.
Ilyeneket csináltunk, és nagyon büszkék voltunk magunkra.
Így utólag már más szemszögből rátekintve a dolgokra sokkal tisztábban látok egy csomó mindent.
És voltam belső-gyerek tanfolyamon(ezt mindenkinek ajánlom), és nőiség tanfolyamon is.
Megpróbáltam megfelelni egy képnek, hogy milyennek kellene lennem, és ez óriási belső feszültséget jelentett nekem.
Amikor T pénzt kért kölcsön adtunk neki.
T sokat járt Mihály csatornázásokra. Élete szinte valamennyi döntéséhez Mihály véleményét kérte ki, és azt tette amit Mihály mondott. Így amikor Mihály azt mondta, hogy jön álmai hercege, és szervezze meg az esküvőjüket, akkor nekilátott a szervezésnek. Pénzt kért kölcsön. Összesen 1,5 millió forintot. (nem tőlünk).
Egyre inkább azt éreztük, hogy nagyon nagy gáz van. Akkoriban sokat nem voltunk itthon, mert külföldi forgatásokon voltunk, és amikor hazajöttünk, csak kapkodtuk a fejünket, hogy mi történik.
T-t közben megszállta valami (szerinte) és majdnem a lakását is elajándékozta, de aztán megtisztulva, teljes szívéből várta a hercegét. Akivel majd együtt lesznek király és királyné nagy titokban persze, és csak a kiváltságosok tudják majd az igazságot. Sőt a grál kelyhet is meg fogják találni.
Szerettünk volna T-vel beszélni, hogy ez így nem jó, de ő nem akart velünk találkozni, mert nem ért rá.
Aztán eljött az esküvő napja, és a ruhájában várta egy csomó emberrel együtt a hercegét. Ott álltunk, mindenki, és vártunk egy órán át, és persze nem történt semmi.
Utána nagy vigasság volt, mi meg totál rosszul voltunk ettől az egésztől.
Másnap átmentünk hozzá. Próbáltunk beszélni vele, vigasztalni. Egyre rosszabb lett az állapota. megint előjött a megszállója, akit senki nem tudott kiűzni, sőt elküldték, mert úgy érezték, hogy veszélyes rájuk nézve.
Aztán egy kicsit javult az állapota. Megismerkedett valakivel(habár visszagondolva már nem tudom tényleg így volt-e).
Amikor legközelebb elmentünk hozzá, módszeresen elajándékozott szinte mindent a lakásából. Tudta, hogy jön a hercege. Sőt lehet, hogy az újonnan megismert “szerelme” testébe fog beköltözni.
Tartott egy fénykört is, amin egyre rosszabbul éreztem magam, és a végén el is mondtam, hogy bocs, de én ebben nem akarok részt venni, mert nem tudnám azzal a hittel csinálni, mint ők. Mert egy imát nem tudok átéléssel elmondani, mert nem érzem magamat bűnösnek, és nem is várok semmit se Istentől, se Máriától, senkitől.
Beszéltem vele sok mindenről. Addigra már erősen a saját érzéseimre hagyatkozva. Ahogy végigéltem ezt az egészet teljesen máshogy kezdtem el élni, és gondolkodni. Olyan lecke volt, amit nem felejtek el. Hálás is lehetek érte, és az is vagyok, meg nem is. Mert most legyek hálás a saját hülyeségemnek?
Na mindegy végigmondom, aztán elmondom a következtetéseimet is.
Aztán felhívott minket, hogy eladott egy csomó könyvet, és megadná a pénzünket. Mi meg megbeszéltük Pvel, hogy ez igazságtalanság, és a pénz 2harmadát odaadjukl a másik két barátunknak, akiknek szintén tartozott.
Felmentünk hozzá. Amikor megláttam, majdnem rosszul lettem. Csont és bőr volt. Csak egy árnyék. Ő úgy érezte, hogy tisztán ragyogó csillag. A lakásában szinte semmi sem volt. Először cigány hangon elmondta, hogy milyen szörnyű mindeki, csak ő a tiszta szeretet. De ha megjön a hercege elintézik, hogy kitelepítsék az összes kínait egy tanyára, ahol disznót tarthatnak….
Ültem ott, és nem hittem a fülemnek. Tiszta fajgyűlölő szeretet. Ő és a hercege majd még börtönbe is mennek, Mihály is megmondta, de ez kell. A hercegével már lelki kapcsolatban volt, és aszerint kezdett élni, amit ő mondott. Nekünk is elkezdett közvetíteni. Én 20 perc után el akartam menni, de P mondta, hogy maradjunk. (És igaza volt, mert így végighallgathattuk az egész fröcskölődét.) Nagyon tanulságos volt. Igaz, a végén már csak röhögtem, mert egyszerűen nem tudtam mást. Elmondta, hogy milyen rosszul csináljuk a dolgokat, nem így kell élni. És még rosszul is szexelünk. Mert én túl sokat akarok felül lenni, pedig egy igazi magyar polgár csakis misszionárius pózban csinálja. Visszafogottan, titokban kell polgári életet élni. Csodás emelkedési lehetőség ez két ilyen hatalmas léleknek, mint mi.
Kezdetben 1 hétig csak Szentkirályi szénsavmentes vizet ihatunk. (esetleg néha egy citromot) Mondtam, hogy kösz, nem. Mondta, hogy ezt nem én döntöm el, hanem P, mert ő a férfi. P nem kért a vízkúrából. Mondta, hogy vállaljuk-e, hogy álommunkában vele megyünk, és ébresztgetjük a lelkeket vele. Mondtuk, hogy nem. Erre azt mondta, hogy nincs más választásunk, csak a megnyugtatásunk miatt kérdezte.
Aztán azt is mondta, hogy csak a pénz miatt hallgattunk végig. A hercege eldugta a borítékot, és ha bemegy a szobába, most megmutatja, hogy hol van a pénz. Negyed óra múlva kijött, hogy a hercege nem mutatja meg, hogy hol a pénz, mert érdemtelenek vagyunk rá. Jó lecke lesz ez nekünk, mivel nagyon számítottunk rá. (ja, azért akartuk másnak adni a 2/3-át.)
Á nem is írok következtetést, majd csak az esetleges kommentek után. meg mennem is kell. Este később jövök.puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

2 Comments

 • Gilyankata
  March 14, 2008 at 21:50

  Hát ez állati, hogy lehet valkivel ilyen agymosást végezni? Azért vigyázzatok, veszélyes egy kor lehet!Brrrrrrr még a hideg is kirázott ettől a sok nem is tudom mi,??????????

 • puding
  pudingocska
  March 14, 2008 at 22:04

  nem olyan nehéz az. mindjárt teszek is fel valamit a hittel kapcsolatban…
  Bármikor, amikor külső forrásra támaszkodva akarjuk megismerni magunkat, vagy a világot, akkor ilyen agymosás történik.

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.