Orgazmus


Nekem még soha nem volt hüvelyi orgazmusom. Pedig mindig nagyon szerettem volna. Ha valaki tudja, hogy hol lehet kapni szóljon.  Fiatalabb koromban megjátszottam. És közben mindvégig szexuálisan rokkantnak éreztem magam. Meg nem egyenértékű nőnek. Szerettem volna elkerülni, hogy erre mások is rájöjjenek.


Pé volt az első akinek ezt őszintén elmondtam, már a kezdetek kezdetekor. És azt kérdezte, hogy miért várom én azt, hogy hüvelyi orgazmusom legyen. Az a lényeg, hogy jól érezzem magam. Engedjem el magam, és kész. Azt mondta, hogy az eddigi barátnőinél is mindig kézzel besegítettek, és ez egyáltalán nem gond, és hogy a legtöbb nő így van vele. És igen ezt az agyammal én is tudtam, de akkor is csökkent értékűnek tartottam magam. Én nem a legtöbb nőhöz akartam tartozni.
És amíg megjátszottam magam, addig úgy éreztem, hogy hatalmam van. Amikor őszinte voltam, akkor meg gyengének, sebezhetőnek éreztem magam.


Pedig az orgazmus “csak” egy csodás mellékterméke az összhangnak ami az emberek között van. Nem maga a végcél.
Viszont van egy plusz nehezítés. Nekem fontos, hogy a gyönyörömet irányítani tudjam. Csak akkor fogadom el, ha saját magamnak köszönhetem. Ergo sk simizés nélkül nincs igazi csúcspont, “csak” jól érzem magam.
Sokáig szenvedtem, amire ezt helyre tudtam tenni magamban. Közben olyan együttléteink is voltak P.vel, hogy sírva fakadtam a boldogságtól, és attól a szeretettől, amit közben éreztem.
Amikor szóba került, hogy swingerezni megyünk, akkor először emiatt nem akartam elmenni. (Mármint a klubba)
De aztán rájöttem, hogy teljesen hülyeség a részemről kihagyni nagyon klassz dolgokat, és hülyén érezni magam attól, hogy a testem valamire nem pont úgy reagál, ahogy az elő lenne elvileg írva. Pedig elő sincs írva. De jó ok, hogy bánthassam, és kicsinek érezhessem magam.
Aztán amikor ott voltunk a klubban, nagyon bátortalannak éreztem magam. Főleg abban, hogy magamhoz nyúljak. Az ott lévő férfiaknak ez sokkal természetesebben megy. Több a szexuális önbizalmuk. Nekem meg jó volt ezzel szembesülni. mert van mintám, ha változtatni akarok. Mert nekem egyszerűbb minta után változtatni. Habár ma már annyira nem érzem, hogy ez szükséges lenne.
És egyszer egy csajszi jól érezte magát az egyik szobában egy pasival. Majd miután elélvezett, elment vécére, és otthagyta a bagázst. Látni kellett volna az arcokat! Teljesen ki voltak borulva. Ha ezt egy pasi csinálja, akkor is kiakadnak egy kicsit, de így… Én meg jót mosolyogtam.
Van ilyen is…


És azóta, amióta több csajjal is együtt voltam nem győzök csodálkozni azon, hogy milyen sokféleképpen reagálunk különböző ingerekre. s találkoztam hihetetlenül orgazmikus csajokkal. Én is olyat szeretnék!
És aztán még esett szó az orgazmusról később is.

Egyéb bejegyzések az orgazmusról.

puding

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.

Ezt már láttad?

6 Comments

 • puding
  pudingocska
  July 3, 2006 at 20:37

  azt gondolom,egy nő tudja legjobban,mi jó neki…ezért ha kielégíted magad,azzal megtanulod hogyan tovább a fiúval…rá kell vezetned,mi a jó neked…
  gyönyörű estét!
  2006. július 03. 20:30:37 ametiszt

  Ezt értem, de nem itt van a gondom, hanem ott, hogy nekem kell irányítanom. Nem hagyom, hogy csak úgy kapjak…
  2006. július 03. 20:47:49 pudingocska [email] [url]

  egy nő tudja legjobban, hogy egy másik nönek mi a jó
  egyébként nállunk is mikor szeretkezünk párommal ö magának csiklón keresztül öt-hat orgazmust is el ér, nagyon szeret lovagolni
  2006. július 04. 12:38:36 nagynebu [email]

  annak a valakinek igaza volt pedig…:)
  ne az elélvezés legyen a cél, hanem, hogy átéled. a masztizás meg kétélű fegyver, mert egyrészt jó, az igaz, másrészt meg hozzászokunk a megszokott módon való élvezéshez, és ez megnehezíti a másik fél dolgát, aki hozzánk képest tök új dolgokkal próbálkozik esetleg…
  Szal szerintem 0 elvárás magad felé, és az önkényeztetés legalább minimális megvonása…:)
  2006. szeptember 20. 13:08:39 Gabó [url]

  a masztizás tényleg kétélű, ezt az utcát ismerem. Eddig 1 hónap volt a legtöbb, amíg bírtam nélküle.
  De őszintén szólva ettől elég frusztrált lettem már a végén.:(
  2006. szeptember 20. 16:25:58 pudingocska [url]

  hmm. először is gratulálok a bátorságodhoz, hogy leírtad. sokan titkolják, és ugyanúgy éreznek mint te! a swingerezés hogy jött?
  2006. szeptember 30. 19:41:19 Redchilli [email] [url]

  Igazából először láttam valamelyik club weboldalát. Addig nem is tudtam, hogy van ilyen. Onnantól kezdve 3 év volt, mire végülis elhatároztuk magunkat, és eljutottunk egy clubba.
  2006. szeptember 30. 22:53:18 pudingocska [url]

  No én szerencsés vagyok mert kifogtam elsőre egy olyan fiút aki addig gyakorolgattott velem hogy megtapasztaltam mindenfajta orgazmust. A hüvelyi nagyon jó de van mikor a külső részen megyek el szóval változó de gyakorllással elérhető. Én magamnak is sokat csináltam és szerencsére tudom hogy hogy szeretem meg hogy mi a jó nekem.

  De lényeg hogy nagyon élvezhető és megéri :-)
  B
  2006. november 10. 10:50:59 Bögyi [email]

  Sziasztok.hüvelyi orgazmus?Gyakorolni,gyakorolni,sok türelemmel.Nekem 20 év kellett hozzá.most meg már nincs kivel……….
  2007. március 01. 16:18:10 marietta

  Végülis én csak 15 éve gyakorolok, ki tudja….
  2007. március 01. 16:26:37 pudingocska [url]

  én ugyanígy voltam 3 évig, aztán elbőgtem magam, és elhatároztam magam, hogy márpedig csakazértis. aztán jott a gyakorlás, gésagolyók, és rájöttem, h hol kell ahhoz szorítani, hogy menjen. es nagggggyon megéri :)
  2007. május 27. 23:31:22 nori

  a golyók, meg a gyakorlás tényleg jót tesz, azt már én is észrevettem, de idáig még nem jutottam el.
  2007. május 27. 23:36:28 pudingocska [url]

  Próbálj körülnézni a Kínai szeretkezési kultúra körül! Megdöbbentő élményeid lesznek.
  2007. augusztus 14. 18:49:12 Huang-ti [email] [url]

  uhh, pudingocska nem irigyellek. nekem szerencsére van, volt, lesz. legutóbb hat egymás után. tényleg érdekes, hogy melyik pasira hogy reagál az ember. mert töbnyire nekem el?tte kellett, hogy kézzelszájjal elégítsenek ki. mostmeg…. volt olyan akivel megjátszottam. de nagyon szar volt utána, hogy magam is becsaptam az orgazmus megjátszásával.
  és tényleg jó ötlet a kínai szexkultúra. nekik legalább van :)
  2007. december 07. 15:59:51 apcsika [url]

  Na a kínai szexkultúra az, amitől a hátamon föláll a szőr. A tantra detto.
  Kösz, nem fogok fejreállított tetraéderre koncentrálni a legintimebb pillanataimban.:)
  (Szegény Pének, meg már annyi magömlése volt, hogy csoda, hogy tud járni, meg még él egyáltalán.:))
  Megértem, ha nem irigyelsz, én is jobban szeretném, ha lenne hüvelyi orgazmusom, de nincs. Emiatt azért nem keseredek el. Mert így is fantasztikusan érzem magam. Nem egyszer volt, hogy Pével olyan harmóniában voltam, hogy szeretkezés közben folytak a könnyeim. És az esetek 90 százalékában együtt megyünk el.
  Ez van. Elfogadtam. Ha máshogy lesz, azt is elfogadom.
  És lehet, hogy fura, de amióta voltam csajokkal is, azóta páne könnyebben elfogadom, pedig mindegyikük nagyon orgazmikus csajszi. Egyszerűen jobban segített elfogadni magam az egyezéseimmel, meg a különbözőségeimmel együtt.
  2007. december 07. 16:19:25 pudingocska [email] [url]

  annak örülök, hogy elfogadtad magad. és ez a lényeg, nem az orgazmus. igen nekem is volt olyan szeretkezésem, amikor folyt a könnyem a boldogságtól.
  amúgy nagyon jó téged olvasni :) komolyan, most ezt a matricát, vagy mit végig olvastam. nagyon tetszett. csak ilyenkor rájövök, én mennyire idiótán írok :)
  2007. december 07. 16:22:58 apcsika [url]

  Pedig én szeretlek olvasni, te jössz mindig azzal, hogy csak 4-en olvasnak.:) Most meg még le is idótázod az írásodat, amit én szeretek olvasni! Ejnye!
  2007. december 07. 16:25:16 pudingocska [email] [url]

  ***kiritikus magával :)
  na jó. szorult némi véna belém. talán ezért is akartam újságíró is lenni. nem, azt hogy csak négyen olvasnak kocka taláta ki :)
  2007. december 07. 16:32:23 apcsika [url]

 • C-girl
  March 26, 2008 at 09:26

  Háát… Tudom, mire gondolsz, az orgazmusokkal kapcsolatban… Hasonló cipőben járunk… Javaslom lőjünk magunknak:)

 • March 26, 2008 at 20:02

  Őőő… és mit fogtok lőni magatoknak? :)

 • C-girl
  April 6, 2008 at 20:47

  hüvelyi orgazmust:P:)

 • terika
  November 4, 2008 at 19:45

  Én maszturbálással kizárólag csiklói orgazmust tudok elérni magamnál, ha van vibrátor, ha nincs. Bár ezt már nagyon régóta.
  Jelenlegi párommal olyan aktusaim vannak, hogy az eszem elvesztem. Én is észrevettem magamon, még régebben, hogy azt akarom, hogy elélvezzek, és minél jobban akartam, annál jobban nem ment. Aztán nem akartam csak azt, hogy csodálatos legyen neki. Elengedtem magam, totál. Én szinte már már állatiasnak érzem magam olyankor. Az összhang is megvan, talán ezért is olyan jó vele, mert mindent tud rólam ilyen téren; illetve szeretem is.
  Azóta már gondolom, nincs ilyen problémád… :P

  • puding
   pudingocska
   November 4, 2008 at 20:04

   Hüvelyi orgazmusom még mindig nincs, igaz, problémám sem, mert nem csinálok belőle problémát.:D

LEAVE A COMMENT

A puding most éppen bizsergés ízű. Repülő só.

Szexre születtem. Ágyak puha menedékébe, feltörő sóhajok közé, nedves igazságba. Világéletemben éreztem, már egészen kis koromban is, amikor még nem is tudtam mi ez, csak éreztem, és féltem tőle, mert tudtam, hogy ez egy uralhatatlan, esszenciális rész az életből, rész belőlem. A káoszom, amiben minden a legnagyobb rendben van.